Potrivit celor de la Mediafax, Directorul Cinethronix, administrator şi unic acţionar al societăţii Cinethronix Television Production SRL (din Constanţa), Cosmin Nicolescu, a anunţat presa data şi ora la care începe emisia noua televiziune.

"Cabliştii din toată ţara interesaţi de retransmiterea singurului post TV de filme documentare produse integral în România pot solicita avizul de retransmisie, postul fiind liber la retransmisie", a declarat acesta.
Nicolescu, directorul televiziunii, a fost prezent la ședința CNA din 8 martie, unde a obținut licența de transmisie. Acesta a declarat că Cinethronix va difuza documentare cu tematică românească, iar multe dintre ele au mai fost difuzate pe canalele Travel Mix, Naşul TV şi Neptun TV. Casa de producție a acestuia activează de 11 ani pe piața românească. 

La începutul lunii, CNA a aprobat și solicitarea conducerii cu privire la autorizarea studioului  Cinethronix, astfel încât televiziunea să poată emite. 

Valoarea iniţială a investiţiei pentru această nouă televiziune este de 80.000 de euro, 50.000 de euro reprezentând cheltuiala pentru echipamente şi amenajarea de studio, iar 30.000 de euro pentru pregătirea emisiei – conform informaţiilor din şedinţa obţinerii licenţei, informează Mediafax

Te-ar putea interesa și: