Evenimentul Zilei > Monden > O nouă imagine cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cum arată Liam, mezinul familiei
O nouă imagine cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cum arată Liam, mezinul familiei

O nouă imagine cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cum arată Liam, mezinul familiei

Zilele trecute, Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oară. Chiar dacă antrenorul Universității Craiova a fost comparat cu Cristi Borcea, acesta a continuat să își arate fericirea și să posteze poze cu Liam, micuțul lui.

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oară. Corina Caciuc l-a născut pe Liam, care a cântărit 3.440 kilograme la naștere și a măsurst 49 de cm.

Antrenorul Universtitatii Craiova și-a anunțat fanii că iubita lui, dar și Liam sunt bine. Cu toate astea, Reghecampf a avut parte de o serie de urări atipice. Anamaria Prodan i-a transmis că speră să facă mai mulți copii ca Borcea, iar băieții lui au declarat că măcar de Liam să aibă grijă.

Reghecamp nu s-a lăsat afectat de cele auzite și a postat o poză cu fiul său. Azi, Corina Caciuc le-a arătat fanilor o altă fotografie cu micuțul lor care îi cuprinde degetul.

Sursa: Instaram

Cum i-au ales numele?

Reghecampf i-a ales un prenume care începe cu aceeași literă ca și al său. Pe fiii săi în cheamă Luca și Laurențiu jr., iar pe ultimul născut, Liam. „Liam” este la origine un nume irlandez, folosit astăzi foarte des de englezi, iar semnificația lui este de protector neînfricat.

Laurențiu Reghecamp i-a urat micuțului său la naștere 3 lucruri importante: noroc, dragoste și împlinire. Cu toate astea, mesajele celorlalți nu au fost pe placul antrenorului. Una dintre fiicele Anei Prodan, Sarah, i-a transmis: „Măcar pe el să-l crească! Se plictisește repede”, a spus tânăra.

Războiul nu a luat sfârșit

Chiar dacă Reghecampf și-a găsit linsitea lângă Corina Caciuc și fiul lor, Anamaria Prodan nu-l iartă. Impresara se luptă pentru fiul lor, Laurențiu jr., care are acum 13 ani. Aceasta vrea custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce antrenorul Universității Craiova vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a declarat în acest sens Laurențiu Reghecampf, potrivit retetesivedete.