O infirmieră de la Spitalul Sf.Spiridon, din Iași, a venit beață criță la muncă! Până și colegii ei s-au speriat ce nivel al alcoolemiei putea avea infirmiera.

Cea care a sesizat medicul de gardă cu privire la starea femeii a fost o colegă care se săturase să facă muncă dublă. La verificare, a reieșit că infirmiera de 47 de ani avea o alcoolemie de 3,43 în sânge! Pentru că era atât de beată și nu se putea duce singură acasă, a fost lăsată să doarmă într-unul din saloanele spitalului.

„Am primit referat de la medicul de gardă privind conduita infirmierei și am organizat întocmirea comisiei de disciplină care va decide ce sancțiuni va primi aceasta. Nu tolerez sub nicio formă angajați în stare de ebrietate în timpul programului”, a declarat Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sf. Spiridon”, citat de Bună Ziua Iași.

Colegii infirmierei declară că nu este prima dată când aceasta vine beată la muncă. Până acum, a fost salvată, din spirit de colegialitate, însă ultima picătură a umplut paharul răbdării în spital.

În prezent, Comisia de Disciplină de la Sf.Spiridon discută sancțiunile pe care le va primi infirmiera.