Evenimentul Zilei > Monden > O îndrăgită artistă din România a ajuns în stare gravă! ”Mi-au apărut din nou!” Boala i-a furat liniștea
O îndrăgită artistă din România a ajuns în stare gravă! ”Mi-au apărut din nou!” Boala i-a furat liniștea

O îndrăgită artistă din România a ajuns în stare gravă! ”Mi-au apărut din nou!” Boala i-a furat liniștea

Nicoleta Voicu trece prin clipe cumplite după ce s-a infectat cu COVID-19. Artista a câștigat bătălia cu virusul, dar starea ei se înrăutățește de la o zi la alta.

În luna octombrie, Nicoleta Voicu s-a infectat cu virusul COVID-19. Artista era una dintre persoanele care nu credea în pandemie, dar și-a schimbat părerea.

”În momentul când citești diagnosticul și vezi că ai Covid, într-o fracțiune de secundă te gândești dacă ești la cei care vor rămâne în viață sau la cei care părăsesc lumea asta. Te gândești la moarte și la viață în același timp, într-o fracțiune de secundă”, a spus aceasta.

Starea ei s-a agravat

Vedeta a avut o formă ușoară de boală, a luat medicamente, ba chiar nu a ajuns la spital. Nicoleta a mărturisit că adevăratele probleme au apărut după ce s-a vindecat. Interpreta a simțit o oboseală îngrijorătoare și problemele cu coagularea s-au accentuat.

”Am văzut că mi-au apărut din nou petele astea. Nu așa multe ca atunci, dar mi-au ieșit. Cred că de la problemele cu coagularea… Nu știu, probabil, Covidul ăsta a reactivat ceva”, a spus Nicoleta Voicu.

Artista a mai avut probleme medicale din cauza coagulării sângelui. În vară, aceasta era plina de vânătăi

”Nu exagerez, dar una din 20 de persoane suferă de aceste dereglări ce țin de coagularea sângelui și nu sunt deloc de neglijat. Sunt probleme de sănătate cu care m-am confruntat în ultima lună și jumătate.

Timp de 6 săptămâni, în fiecare zi, eu am avut astfel de pete care explodau la orice oră din zi și din noapte, totul pe fondul a ceea ce am trăit în ultimii doi ani, ce am trăit toxic: frici, jignirile din spațiul public, umilințele, lucrurile neadevărate, relațiile cu părinții mei, din cauza persoanelor rău intenționate, cu copilul meu…toate aceste suferințe, organismul le-a adunat și le-a manifestat în felul lui.

Am văzut moartea cu ochii! Aceste probleme țin de coagularea sângelui! A existat riscul ca un cheag de sânge să ajungă la creier, în plămâni sau la inimă și să fie fatal pentru mine. Am nevoie de liniște…”, spunea artista în vară.

Virusul a lovit-o

Nicoleta a povestit că nu a crezut nici măcar o secundă în virusul COVID-19 și a fost lovită de acesta când nu se aștepta.

”Am făcut-o de două ori pe grozava. O dată la început, când nu credeam, și am mai făcut-o o dată, când ieșeam din perioada de izolare. Am crezut că sunt complet vindecată și am reluat activitatea și, uite, perioada de post-Covid e delicată.

M-a cam pus la pământ după o filmare. Așa că am fost nevoită să anulez ce aveam pentru săptămâna asta… Încă obosesc foarte repede. Încă mai am probleme la nivelul plămânilor”, a povestit Nicoleta Voicu, potrivit Cancan.