Cele mai îndrăznețe tendințe în materie de ojă. Culoarea verii, irezistibilă

Cele mai îndrăznețe tendințe în materie de ojă. Culoarea verii, irezistibilă Oja. Sursa foto: Pixabay

Nuanțele de ojă pentru această vară sunt cu adevărat îndrăznețe. Tendințele arată că una dintre culori va face furori în acest sezon estival deoarece îmbină perfect rafinamentul, eleganța și grația.

Nuanțele de ojă îndrăznețe pentru această vară

În 2024, nuanțele de ojă la modă acoperă o gamă largă de texturi, adaptate pentru toate gusturile și stilurile. Vedeta este o culoare foarte frumoasă și perfectă pentru lunile calde și arată șic pe toate formele de unghii. Este vorba despre acea nuanța de roz pal.

 Nuanțele de roz pal sunt populare, oferind un aspect curat și subtil care se potrivește cu orice ținută. Acestea sunt ideale pentru cei care preferă un look natural și elegant​. Acest aspect șic este versatil și se potrivește tuturor lungimii și formelor unghiilor.

tendinte-culoarea-unghiilor-2024-311503-1704368970199-principalNuanțele de ojă îndrăznețe pentru această vară. Sursa foto: Instagram

Ne puteți urmări și pe Google News

Verde mentă: Această culoare proaspătă și vibrantă este perfectă pentru vară. Se recomandă ajustarea nuanței în funcție de tonul pielii: verde mentă neon pentru pielea deschisă și verde mentă clasică pentru tonurile de piele medii și închise​.

Portocaliu aprins: Nuanțele de portocaliu cu subtonuri de roșu și coral sunt extrem de populare, oferind un contrast frumos cu bronzul de vară și adăugând un strop de energie manichiurii​ ​.

Prada și Fendi propune nuanțele cerului

Albastru ceresc: Inspirat de prezentările de modă din 2024, albastrul ceresc este o alegere excelentă pentru un look vesel și delicat. Această culoare pastelată oferă un aspect proaspăt și tineresc​​. Această nuanță va fi, de asemenea, vedeta verii. Dacă vrei să ai unghii în trend,  atunci aceasta este tendința de preferat.

tendinte-culoarea-unghiilor-2024-311503-1704448505262-principalNuanțele de ojă îndrăznețe pentru această vară. Sursa foto: Instagram

Nuanțele de piersică inspirate de culoarea anului anunțată de Pantone, sunt perfecte pentru un look cald și discret. Acestea pot fi purtate ca nuanțe transparente pentru un efect subtil sau ca nuanțe intense pentru un impact mai puternic​​. Această nuanță subtilă și caldă se încadrează perfect cu o manichiură franțuzească drăguță.

Nici roșu strălucitor nu este de neglijat. Această culoare este perfectă pentru femeile care doresc să iasă în evidență. Și chiar dacă este o culoare atât de clasică, va fi la modă și în acest sezon, potrivit whowhatwear.com.