Evenimentul Zilei > Politica > Nu vă puteţi imagina cum s-a răzbunat un primar pe cei care nu l-au votat. VIDEO 
Nu vă puteţi imagina cum s-a răzbunat un primar pe cei care nu l-au votat. VIDEO 

Nu vă puteţi imagina cum s-a răzbunat un primar pe cei care nu l-au votat. VIDEO 

Un primar reales din Giurgiu s-a gândit să se răzbune pe cei care nu l-au votat. Iar gestul şocant a devenit viral pe social media.
Primarul, supărat nevoie mare, pe cei care nu l-au votat, a  urcat la volanul unui buldozer şi le-a scos  băncile oamenilor din faţa porţilor.
Este vorba despre un primar din judeţul Giurgiu s-a bucurat atât de tare că a fost reales, încât a decis să le dea o lecţie celor care nu l-au votat. Bărbatul s-a hotărât să facă un gest şocant, indiferent de consecinţe.

Cu buldozerul pe uliţele satului

Aşadar, Aurel Enache, primarul din localitatea Comana, județul Giurgiu care,  deși a fost reales în funcția de primar, el a vrut să se răzbune pe oamenii care nu l-au votat oricum. Astfel, el a scos cu buldozerul băncile din fața porților celor care au votat cu altcineva.

Băieții aștia cărora le-am luat banca de la poartă au mers în fiecare zi în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic”, a declarat edilul. Totuși, primarul spune că va pune băncile la loc.

Video-ul în care una dintre bănci este scoasă cu buldozerul a devenit viral pe reţelele de socializare.
Abuz din partea angaja-ilor Primariei Comana. Dacă nu votezi cu Enache rămâi fără bancă şi lumină la poartă, este mesajul celui care a postat video cu primarul în acţiune.

Abuz din partea angajatilor Primariei Comana. Daca nu votezi cu Enache ramai fara banca si lumina la poarta

Posted by Ungureanu Cristian on Tuesday, 29 September 2020

Primarul nu ține la supărare

Primarul din Comana nu pare să țină însă la supărare și după întregul scandal ar urma să pună băncile la loc. Acesta susține că nu a dorit să le ia de tot, ci doar să îi îvețe pe săteni o lecție, arătându-le că totuși a făcut ceva. Mai mult decât atât, primarul nu ține la supărare și e convins că nici localnicii nu au fost deranjați.

„Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. Așa au văzut banca și restul. O să le pun mâine la loc, pentru că le-au văzut. Așteptam să deschidă ochii, să vadă că am făcut”, a adăugat primarul din Comana, potrivit oradesibiu