Evenimentul Zilei > Actualitate > Noutate în România. Transportul în comun din Timişoara se mută şi pe două roţi
Noutate în România. Transportul în comun din Timişoara se mută şi pe două roţi

Noutate în România. Transportul în comun din Timişoara se mută şi pe două roţi

În Timişoara transportul în comun pe două roţi prinde tot mai bine contur. Troleibuzele, tramvaiele sau autobuzele sunt deja clasice. La putere încep să fie bicicletele şi, mai nou, trotinetele electrice.

Concret, Societatea de Transport Public din acest oraş anunţă că în curând vor fi puse în circulaţie primele 25 de trotinete electrice, ca parte a sistemului de transport public local.

După cum arată portalul www.voceatimisului.ro, trotinetele electrice vor fi utilizate de cetăţenii care au card de călătorie în transportul public.

Trei staţii de încărcare vor fi montate, pentru acumulatorii noilor vehicule.

Trotinetele electrice pentru transportul în comun fac din Timişoara oraşul deschizător de drumuri, la nivelul României, din acest punct de vedere.

”Dacă e primăvară, e înnoire şi la Societatea de Transport Public Timişoara.

Cele 25 de trotinete electrice şi cele trei standuri de încărcare şi de staţionare achiziţionate de Primăria Municipiului Timişoara au ajuns în curtea S.T.P.T. Trotinetele, care pot atinge viteza maximă de 25 km/h, vor fi puse la dispoziţia cetãtenilor care detin un card de cãlãtorie S.T.P.T., în curând”, promit oficialii.

Trotinetele electrice se adaugă astfel celor 440 de biciclete care face deja parte din cotidianul oraşului de pe Bega, pentru a întregi atmosfera prietenoasă cu mediul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: