Evenimentul Zilei > Politica > Nou scandal în PNL. Răzvan Sava, candidatul liberalilor la primăria Sectorului 4,”garantat” de Piedone. PNL Bucureşti nu e de acord
Nou scandal în PNL. Răzvan Sava, candidatul liberalilor la primăria Sectorului 4,”garantat” de Piedone. PNL Bucureşti nu e de acord

Nou scandal în PNL. Răzvan Sava, candidatul liberalilor la primăria Sectorului 4,”garantat” de Piedone. PNL Bucureşti nu e de acord

Candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat, azi, că va fi susţinut la alegerile locale de Cristian Popescu Piedone, în situaţia în care PPUSL nu are un candidat propriu în sectorul 4, precizând însă că nu există o înţelegere la nivel de partide.

 „Domnul Cristian PopescuPiedone mă sprijină la primăria Sectorului 4. Eu în continuare sunt membru PNL şi susţin membri PNL la Consiliul local al primăriei Sectorului 4. Dânsul şi-a manifestat intenţia să susţină candidatura mea întrucât PPUSL nu are candidat la primăria de sector”, a declarat, pentru Mediafax, candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, afirmând că nu există nicio negociere sau înţelegere între PNL şi PPUSL.

Răzvan Sava a afirmat că „s-a întâmplat ca de câteva ori” să se întâlnească în stradă cu Piedone. "Nu există nicio negociere, nicio înţelegere între partide", a mai spus Sava.

La rândul său, copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, pentru Mediafax, că susţinerea candidatului PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava, de către Piedone aduce un prejudicu PNL, afirmând că va avea o discuţie cu Sava şi că PNL nu face alianţe cu nimeni.

„Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, pentru Mediafax, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Blaga a răspuns: "Eu cred că da".

Blaga a mai spus că PNL trebuie să aibă o discuţie cu Sava.„Noi îl vom susţine pe Răzvan Sava, dar trebuie să discutăm cu el”, a mai spus Vasile Blaga.

De asemenea, PNL Bucureşti i-a transmis candidatului PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, că PNL nu agreează susţinerea oferită de Piedone, subliniind că nu a existat o aprobare politică din partea conducerii.

“Conducerea PNL Bucureşti i-a transmis deja domnului Sava faptul că nu agreează această strategie şi că mizează, la alegerile din 5 iunie, pe votul bucureştenilor. PNL Bucureşti consideră că voturile bucureştenilor nu pot fi tranzacţionate. PNL Bucureşti le transmite bucureştenilor că nu există nicio decizie la nivelul PNL Bucureşti privind o asociere cu fostul primar al Sectorului 4”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL Bucureşti, Cezar Preda.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: