Noii „extrateristrii” ai Barcelonei. Schimbări importante. Cina va sta pe bancă

Noii „extrateristrii” ai Barcelonei. Schimbări importante. Cina va sta pe bancă sursă foto:

Barcelona continuă se lupte pentru pentru Cupă și Campionat pe acest final de sezon, deși a trecut printr-o serie de transformări importante în ultima perioadă. Și care vor continua. Astfel, președintele clubului, Joan Laporta a luat unele decizii de ultimă oră.

Noii „extrateristrii” ai Barcelonei. Formația blaugrana a avut un început de sezon ezitant. Messi nu s-a mai ridicat la strălucirea de odinioară. Drept dovadă și eliminarea din Champions League.

Ronald Koeman continuă pe banca Barcelonei

Președintele catalanilor a decis ca Ronald Koeman să fie antrenorul Barcelonei şi în sezonul viitor.  Barcelona este pe locul 2, la doar 4 lungimi în spatele liderului Ateltico Madrid. În Cupă, gruparea de pe Camp Nou va juca finala, cu Athletic Bilbao. Messi & Co. au 5 victorii consecutive în La Liga şi au reaprins lupta la titlu, iar mâna lui Ronald Koeman începe să se vadă, în sfârşit, la echipă.

Acest lucru l-a convins pe Joan Laporta că tehnicianul olandez este omul potrivit la locul potrivit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marți, a avut loc o întâlnire între noul preşedinte şi antrenor, iar presa din Spania scrie că Joan Laporta i-a transmis lui Ronald Koeman că va sta pe banca Barcelonei şi în sezonul viitor.

Noi transferuri pe Camp Nou

Noii „extrateristrii” ai Barcelonei. De asemenea, cei doi au discutat şi despre campania de transferuri din vară, iar Ronald Koeman iar catalanii pregătesc două lovituri: Memphis Depay şi Georginio Wijnaldum. Ambii sunt jucători de TOP şi vor putea fi aduşi gratis pe Camp Nou, fiind la final de contract cu Lyon şi, respectiv, Liverpool.

Doi olandezi de naţională sunt aleşii lui Ronald Koeman şi presa din Spania scrie că sunt şanse mari ca aceştia să semneze cu Barcelona la vară. Eric Garcia, de la Manchester City, şi-ar fi dat şi el acordul să revină la formaţia blaugrana, unde s-a format. Și transferurile nu se vor opri aici.

Ronald Koeman i-a cerut lui Joan Laporta să participe la negocierile pentru jucătorii-cheie pe care vrea să-i aducă în vară şi va aceste mutări să fie făcute cât mai devreme, pentru a avea timp necesar pentru pregătirea sezonului viitor, scrie digisport.ro.