Messi, gata să spuna da transferului la Inter Miami: „Va evolua pentru Miami din 2023”

Messi, gata să spuna da transferului la Inter Miami: „Va evolua pentru Miami din 2023”

Lionel Messi pare tot mai decis să accepte oferta lui David Beckham de a evolua în Major League Soccer, pentru tânărul club Inter Miami.

Leo Messi, starul argentinian din ultimii cincisprezece ani ai Barcelonei, își va încheia contractul cu gruparea catalană, în pauza competițională din vară. Chiar dacă nu a început încă negocierile cu noul președinte al trupei de pe „Camp Nou”, Joan Laporta, fotbalistul din America de Sud își dorește să mai evolueze încă două sezoane în Europa și să se transfere apoi, în 2023, în campionatul din Statele Unite ale Americii.

Tatăl acestuia, Jorge Messi, a dezvăluit deja presei din Spania că decarul echipei pregătite de tehnicianul olandez Ronald Koeman s-a hotărât să spună da propunerii venite din partea fostului căpitan emblematic al naționalei Albionului, David Beckham, proprietar al lui Inter Miami.

„Orice se va întâmpla, va semna un contract valabil pe două sezoane cu un club din fotbalul european, iar apoi va merge să evolueze pentru Inter Miami” a explicat tatăl lui Messi pentru ziarul de casă al formației blaugrane, Mundo Deportivo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Messi, încă doi ani ani pe „Camp Nou”

Jurnaliștii ibericii scriu, de asemenea, că starul în vârstă de 33 de ani e aproape decis să continue aventura de la Barcelona, după ce Joan Laporta a câștigat în week-end, alegerile pentru funcția de președinte.

Pentru a-l convinge să evolueze încă două sezoane pentru trupa de pe „Camp Nou”, Laporta e gata să-l aducă la Barcelona, pe bunul  prieten al lui Messi de la Manchester City, conaționalul Kun Aguero. „În acest fel, Laporta poate atenua conflictul dintre Messi și club și îl poate determina pe argentinian să rămână la Barcelona” au titrat și ziariștii argentinieni de la publicația TyC Sports.

Sud - americanul și-a cumpărat deja o casă de vacanță la Miami, iar într-un interviu acordat în vara trecută a mărturisit că își dorește mult să-și încheie cariera în fotbalul din SUA. „Aceasta a fost mereu una din dorințele mele. Mi-ar plăcea să joc în campionatul american, la un moment dat” a declarat atunci Leo Messi.