Evenimentul ZileiMondenNoi surprize în celebrul serial ”Cine a ucis-o pe Sara”. Netflix lansează al doilea sezon al serialului de succes

Noi surprize în celebrul serial ”Cine a ucis-o pe Sara”. Netflix lansează al doilea sezon al serialului de succes

Noi surprize în celebrul serial ”Cine a ucis-o pe Sara”. Netflix lansează al doilea sezon al serialului de succes
Serialul mexican "Quién mato a Sara?/Cine a ucis-o pe Sara?" se găsește pe lista celor vizionate producţii difuzate de Netflix."Quién Mató a Sara?/Who Killed Sara?" este un thriller cu intrigă poliţistă, în care se caută un ucigaş. Producătorii anunță surprize în sezonul II.

Serialul mexican „Quién mato a Sara?/Cine a ucis-o pe Sara?”, care se menţine pe lista celor vizionate producţii difuzate de Netflix, va avea multe surprize în sezonul II. Dezvăluirea este făcută de actorul Gines Garcia Millan, care îl interpretează pe nemilosul şi fără scrupule Cesar, tatăl familiei Lazcano, relatează Agerpres, citând presa internațională.

Cesar – un personaj crud, cu un punct slab

„Dacă se poate închipui un personaj mai crud decât Cesar, să vă aşteptaţi la ce este mai rău. Însă ca orice om plin de răutate, el are şi un punct slab, care l-ar putea face mai uman”, a declarat actorul, într-un interviu acordat.

Creat pentru Netflix de scriitorul chilian Josa Ignacio Valenzuela, „Quién mato a Sara?” a avut premiera pe 24 martie. De atunci a devenit una dintre producţiile cele mai vizionate în Mexic şi în alte ţări ale lumii. Al doilea sezon al serialului va ajunge pe micile ecrane la 19 mai.

Primul sezon de câte 10 episoade îi ţine pe spectatori cu sufletul la gură de la prima şi până la ultima secvenţă.

Sara Guzman – o tânără care moare într-un accident suspect

„Quién Mató a Sara?/Who Killed Sara?” este un thriller cu intrigă poliţistă, în care se caută un ucigaş. Astfel, suspecţi sunt mai multe persoane. Sara Guzman (Ximena Lamadrid) este o tânără care moare într-un accident suspect, sub ochii fratelui său, Alex Guzman, şi ai viitorului soţ, Rodolfo Lazcano.

Cel considerat vinovat este Alex (Manolo Cardona). Acesta după 18 ani ani de închisoare este eliberat şi este hotărât să afle cine este adevăratul criminal. Alex dorește să se răzbune mai ales pe iubitul lui Sara, Rodolfo (Alejandro Nones) şi pe puternica lui familie, pe care o consideră responsabilă pentru tragedie. Membrii familiei Lozano sunt bogaţi şi corupţi. Ei au secrete şi propriile interese de apărat.

În serialul mexican joacă şi actorii bine cunoscuţi din telenovele Manolo Cardona, Eugenio Siller şi Claudia Ramirez.

Actori celebri în serialul atât de așteptat

Actorul din rolul principal, columbianul Manolo Cardona (43 de ani), a avut mare succes pe micile ecrane la începutul anilor 2000, în două telenovele foarte populare „Ladron de corazones/ „Hoţul de inimi” şi „Gitanas”.

De asemenea, actorul Eugenio Siller (39 de ani), care în „Cine a ucis-o pe Sara” îl interpretează pe unul dintre fii familiei Lazcano, a jucat în telenovele ca „Reina de Corazones/ Regina inimilor” sau „?Quién es quién?/Cine-i cine”, dar şi în filmul TV „Una Maid en Manhattan/Camerista din Manhattan”.

Claudia Ramirez, periculoasa Mariana Lazcano din „Cine a ucis-o pe Sara?”, a făcut furori pe micile ecrane în telenovela din 1996, „Te sigo amando/'”Dragostea nu moare”, şi în noua versiune a serialului „La usurpadora/Uzurpatoarea” din 2019.


Accesează: