Evenimentul Zilei > Monden > Noi probleme pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a intrat în conflict cu familia Clejanilor
Noi probleme pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a intrat în conflict cu familia Clejanilor

Noi probleme pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a intrat în conflict cu familia Clejanilor

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct a avut din nou probleme în platou. De această dată a fost amenințată de fratele celebrului lăutar Ioniță de la Clejani.

Mirela Vaida a fost amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani, iritat că în emisiune se discutau aspecte legate de viața personală a acestuia. Roger, fratele cunoscutului lăutar, i-a transmis, telefonic, Mirelei Vaida, că ar arunca o găleată cu apă opărită, dacă ar avea posibilitatea, peste ea și invitații săi.

În platoul emisiunii Acces Direct se aflau, în afară de Mirela Vaida, Adriana Bahmuțeanu și fiica nelegitimă a lui Ioniță, Ramona de la Clejani. Roger a fost pus să confirme dacă fratele său a mai avut un fiu, pe care nu l-a recunoscut, și care a murit la vârsta de opt ani.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela? (…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani, la Acces Direct.

Divorțează Ioniță și Viorica de la Clejani? „Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm”

Reacția prezentatoarei TV

După această ieșire, Mirela Vaida a reacționat atrăgându-i atenția lui Roger, fratele lui Ioniță, că nu este normal să amenințe astfel.

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. (…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Mirela Vaida iritată de amenințări

Prezentatoarea a precizat că i-a cerut lui Roger doar o părere legată de subiectul în dezbatere și că nu este normal felul în care a reacționat.

„Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat.

Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere. Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, a mai spus Mirela Vaida.