Partea neştiută despre atacul de la Acces Direct. Doar unii au aflat care sunt cifrele uriaşe de rating înregistrate de Antena 1 pe fondul atacului cu pietre orchestrat de Antoanela.

Astfel, conform audienţelor consultate de capital.ro, incidentul de ieri a generat audienţe uriaşe pentru Acces Direct. „Vorbim aproape despre o dublare a ratingului într-un timp de mai puțin de o oră”, notează sursa citată.

Partea neştiută despre atacul de la Acces Direct

„Conform cifrelor consultate de Capital, emisiunea Acces direct a debutat cu o audiență de 4,3 puncte de rating pe publicul național general, pentru ca la ora 17:30, la jumătate de oră după începerea emisiunii, audiența să urce la 5,8 puncte de rating.

În următorul sfert de oră, audiența s-a dus la 6,6 puncte de rating, pentru a atinge un vârf de aproape 7 puncte de rating în jurul orei 18:00. Precizăm că PRO TV avea la acea oră o audiență cam la jumătate față de emisiunea Mirelei Vaida, adică undeva pe la 3,5 puncte de rating, în timp ce Kanal D stătea la o audiență de 2,5 puncte de raintg pe publicul național”, notează jurnaliştii de la capital.ro.

Cum s-a ajuns aici? Amintim că Mirela Vaida a fost foarte afectată şi a plecat vizibil afectată de la platourile pe care se filmează Acces Direct. Vedeta TV nu şi-a putut stăpâni lacrimile după ce femeia care atacat-o cu o piatră a revenit în viaţa ei.

Aşa cum se observă şi în imagini, Antoanela şi-a pregătit acţiunile conform scenariului pe care l-a pus în aplicare şi la primul atac. Femeia s-a așezat lângă o rulotă, s-a dezbrăcat şi a atacat uşile de la intrarea în clădirea unde se filmează Acces Direct.

Mirela Vaida: Chiar trebuie să moară cineva?

„Efectiv, suntem terorizați. Mă simt într-o continuă teroare și amenințare. Mă simt terorizată de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare şi tenativă de omor.

Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru.

Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție, care a venit să o ia.. Probabil că mâine, Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol?

Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii, cineva! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.