Ultimele informații despre accidentul din Italia în care 4 români au fost uciși au apărut! Se pare că românul care a provocat întreg carambolul a fost reținut de Poliție și ulterior arestat, scrie Gazetaromaneasca.

Toate victimele făceau parte din familia sa, acestea fiind părinții săi și doi dintre copii. El a fost singurul care a scăpat nevătămat după cumplitul accident.

În urma cercetărilor efectuate s-a descoperit că camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului, iar imaginile arată cum mașina condusă de tatăl român se ducea spre dreapta și apoi a lovit partea din spate a unui TIR parcat într-o zonă de repaus de pe autostradă. În urma impactului, toți pasagerii din mașină au fost aruncați în exterior.

De asemenea, imaginile surprinse au fost confirmate și de martori.

Accident grav pe A1. Mai multe persoane au murit în urma impactului

Un autoturism Nissan care venea din spatele mașinii Volkswagen s-a lovit de mașina familiei de români și apoi a fost aruncată în parapetul dintre cele două sensuri de mers. Persoanele din Nissan au fost rănite, însă nu sunt în pericol de moarte.

Soția sa și cei doi copii care au reușit să supraviețuiască au fost duși la spital de urgență, fiind transportați cu elicopterele medicale.

Cel care a provocat accidentul șocant a fost și singurul care a scăpat nevătămat. Autoritățile l-au găsit sprijinit de mașina sa în timp ce plângea în hohote și striga la ceruri numele copiilor și al părinților săi, care au murit în timpul impactului.

În vârstă de 30 de ani, autorul accidentului a fost audiat preț de câteva ore, iar apoi arestat de către autoritățile italiene. Nu se știe încă sub ce acuzații a fost arestat românul, dar presa italiană, în publicația Corriere di Arezzo, susține că anchetatorii merg pe ipoteza că românul a adormit la volan și astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole sau care să pună probleme de vizibilitate.