Potrivit site-ului ziarului Telegraph și al agenției PA, echipa juridică a Ducelui și Ducesei de Sussex a depus un dosar la Înalta Curte din Londra la sfârșitul lunii noiembrie. Prințul Harry a fost profund vexat de un articol publicat în octombrie de ediția de duminică a Daily Mail.

Potrivit Telegraph, articolul menționat susținea că prințul Harry nu a avut niciun contact cu Royal Marines de când s-a retras din familia regală în aprilie trecut. Actrița americană Meghan Markle, soția prințului Harry, a dat și ea în judecată Associated Newspapers, sub acuzația că jurnaliștii britanici i-ar fi  încălcat dreptul la viață privată publicând fragmente dintr-o scrisoare pe care i-a adresat-o tatălui ei, Thomas Markle, în august 2018.Pe lângă agenții Mossad, James Bond e biet copil. E de necrezut ce au putut născoci

Procesul dintre Meghan Markle, prințesă de Hollywood și ducesă de Sussex, și tabloidul respectiv trebuia să aibă loc inițial în ianuarie 2021, dar justiția britanică a aprobat la sfârșitul lunii octombrie cererea ducilor de Sussex de a amâna pentru  „motive de confidențialitate” acest proces în toamna 2021.

Presa e de vină pentru Megxit

Prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a denunțat în repetate rânduri presiunea presei asupra sa și a scumpei sale soții. De altfel, Harry a făcut din această presiune principalul motiv al retragerii sale din familia regală.

Ca urmare a acestei retrageri,a trebuit să renunțe, însă, și la titlurile sale militare onorifice, în special la cel de căpitan șef al Marinei Regale: o decizie dificilă pentru Harry care s-a arătat mereu extrem de atașat de armata în care și-a petrecut zece ani din viață.


Meghan și-a greșit grav calculele cu Prințul Harry. Dacă pierde și acest avantaj, îl lasă?


Chiar dacă s-au mutat în California,Prințul Harry și Meghan Markle își duc mai departe războiul cu presa. În iulie cei doi au depus o plângere împotriva unei agenții americane pe care o acuză că l-ar fi fotografiat pe fiul lor Archie în grădina luxoasei lor reședințe. Prințul în vârstă de 36 de ani a inițiat, de asemenea, proceduri judiciare separate împotriva unui alt tabloid britanic, Daily Mirror, pentru unpretins  atac informatic asupra telefonului său, scrie Le Figaro. Nu e de mirare. în aceste condiții, că presa ăi atacă zilnic pe cei doi, iar popularitatea lor în Marea Britanie scade puternic de luni bune.

Putin a găsit ac de turbanul lui Erdogan. Arma care pune capac ambițiilor „sultanului”