Evenimentul Zilei > Monden > Nimeni n-a câștigat un război cu presa. La presiunile consoartei, Prințul Harry insistă…
Nimeni n-a câștigat un război cu presa. La presiunile consoartei, Prințul Harry insistă…

Nimeni n-a câștigat un război cu presa. La presiunile consoartei, Prințul Harry insistă…

Prințul Harry dă în judecată din nou un tabloid britanic sub acuzația de defăimare Vizată de  acest nou process de calomnie este compania Associated Newspapers, editorul tabloidului Mail on Sunday. Este vorba de un al doilea process cu această publicație. După procedura judiciară deschisă de soția sa Meghan.

Potrivit site-ului ziarului Telegraph și al agenției PA, echipa juridică a Ducelui și Ducesei de Sussex a depus un dosar la Înalta Curte din Londra la sfârșitul lunii noiembrie. Prințul Harry a fost profund vexat de un articol publicat în octombrie de ediția de duminică a Daily Mail.

Potrivit Telegraph, articolul menționat susținea că prințul Harry nu a avut niciun contact cu Royal Marines de când s-a retras din familia regală în aprilie trecut. Actrița americană Meghan Markle, soția prințului Harry, a dat și ea în judecată Associated Newspapers, sub acuzația că jurnaliștii britanici i-ar fi  încălcat dreptul la viață privată publicând fragmente dintr-o scrisoare pe care i-a adresat-o tatălui ei, Thomas Markle, în august 2018.Pe lângă agenții Mossad, James Bond e biet copil. E de necrezut ce au putut născoci

Procesul dintre Meghan Markle, prințesă de Hollywood și ducesă de Sussex, și tabloidul respectiv trebuia să aibă loc inițial în ianuarie 2021, dar justiția britanică a aprobat la sfârșitul lunii octombrie cererea ducilor de Sussex de a amâna pentru  „motive de confidențialitate” acest proces în toamna 2021.

Presa e de vină pentru Megxit

Prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a denunțat în repetate rânduri presiunea presei asupra sa și a scumpei sale soții. De altfel, Harry a făcut din această presiune principalul motiv al retragerii sale din familia regală.

Ca urmare a acestei retrageri,a trebuit să renunțe, însă, și la titlurile sale militare onorifice, în special la cel de căpitan șef al Marinei Regale: o decizie dificilă pentru Harry care s-a arătat mereu extrem de atașat de armata în care și-a petrecut zece ani din viață.


Meghan și-a greșit grav calculele cu Prințul Harry. Dacă pierde și acest avantaj, îl lasă?


Chiar dacă s-au mutat în California,Prințul Harry și Meghan Markle își duc mai departe războiul cu presa. În iulie cei doi au depus o plângere împotriva unei agenții americane pe care o acuză că l-ar fi fotografiat pe fiul lor Archie în grădina luxoasei lor reședințe. Prințul în vârstă de 36 de ani a inițiat, de asemenea, proceduri judiciare separate împotriva unui alt tabloid britanic, Daily Mirror, pentru unpretins  atac informatic asupra telefonului său, scrie Le Figaro. Nu e de mirare. în aceste condiții, că presa ăi atacă zilnic pe cei doi, iar popularitatea lor în Marea Britanie scade puternic de luni bune.

Putin a găsit ac de turbanul lui Erdogan. Arma care pune capac ambițiilor „sultanului”