Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan nu mai are susținerea liberalilor: „Încrederea de care s-a bucurat e pe terminate. Orașul ăsta are nevoie de oameni cu viziune”
Nicușor Dan nu mai are susținerea liberalilor: „Încrederea de care s-a bucurat e pe terminate. Orașul ăsta are nevoie de oameni cu viziune”

Nicușor Dan nu mai are susținerea liberalilor: „Încrederea de care s-a bucurat e pe terminate. Orașul ăsta are nevoie de oameni cu viziune”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre activitatea lui Nicușor Dan la conducerea Bucureștiului, ocazie cu care a ținut să precizeze că sprijinul de care acesta s-a bucurat din partea liberalilor e pe terminate.

Rareș Bogdan a vorbit despre activitatea pe care primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a avut-o de când a fost ales în funcție. Europarlamentarul a spus că nu e mulțumit de modul în care acesta a reușit să administreze orașul, iar toate promisiunile sale nu au fost îndeplinite.

Nicușor Dan nu mai are încrederea liberalilor

”Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi au cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”, a declarat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Europarlamentarul este de părere că Bucureşti este un oraş haotic şi crede că încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei se apropie de final.

”Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci sau îşi bagă minţile în cap şi înţelege menirea pentru care conduce un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori, şi o spune un ardelean da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melaj cultural, pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis, oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune. Sau înţelege, doarme bine într-o noapte, se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va face şi au trecut de 2 ani de zile”, a declarat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan nu vrea la Primăria Capitalei

Liberalul a adăugat că nu îşi doreşte să candideze la postul de primar al Capitalei, dau că liberalii au soluţii.

”Sigur că vom căuta soluţii, PNL are soluţii şi oameni foarte buni. Să ne înţelegem foarte clar, eu nu mi-am dorit să candidez şi nu voi candida, dar asta nu înseamnă că nu voi fi extrem dă critic cu cei care nu-şi fac treaba. Pentru că trăiesc aici, copiii mei, voi trăiesc aici, familia mea trăieşte aici, pentru că văd potenţialul acestui oraş aşa cum văd potenţialul acestei ţări”, a mai spus Rareş Bogdan.

Alegătorii, nemulțumiți de activitate primarului general

Nu doar membrii PNL sunt nemulțumiți de activitatea prestată până acum de Nicușor Dan, ci și alegătorii. Singurul satisfăcut este chiar el. La începutul lunii iulie, primarul general al Capitalei mărturisea că este mulţumit de ceea ce a reuşit să facă, până acum, în calitate de edil, dar a adăugat că are, totuși, să îşi facă şi unele reproşuri.

Fiind întrebat despre ce le transmite celor care nu sunt mulțumiți de el și chiar l-au votat, primarul a răspuns. „Multe din lucrurile pe care le-am făcut şi au luat extrem de multă energie, să stabilizăm situaţia financiară, să deblocăm conturi, să eşalonăm datoriile pe care le aveam şi să plătim o parte dintre ele, astea sunt lucrurile abstracte pe care un cetăţean obişnuit nu le vede”.

De asemenea, el a precizat că Bucureștiul a fost un oraș neglijat ani la rând, iar apoi l-a asemuit cu un bolnav. „Trăim într-un oraş care a fost neglijat ani de zile şi am mai spus, când ai un bolnav în comă, mai întâi te duci la organele vitale şi nu să îl bărbiereşti sau să îi dai o imagine comercială”, a adăugat Nicuşor Dan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: