Evenimentul Zilei > Social > Apa caldă va fi oprită în peste 400 de blocuri din București, dar și la Spitalul Fundeni. Când va fi reluată furnizarea agentului termic
Apa caldă va fi oprită în peste 400 de blocuri din București, dar și la Spitalul Fundeni. Când va fi reluată furnizarea agentului termic

Apa caldă va fi oprită în peste 400 de blocuri din București, dar și la Spitalul Fundeni. Când va fi reluată furnizarea agentului termic

Din pricina unor avarii la rețeaua secundară, Termoenergetica a anunțat că mai mult de 400 de blocuri din București, dar și Spitalul Fundeni nu vor mai beneficia de apă caldă. Reluarea furnizării agentului termic ar urma să fie realizată abia miercuri sau chiar vineri.

Termoenergetica a explicat că sunt necesare lucrări de reparații în cazul a patru conducte din București, după cum urmează:

Termoenergetica oprește furnizarea apei calde în București

  • Conducta Magistralei DN 500, aflată în zona Calea Griviţei din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până pe 05.10.2022, ora 24.00. Afectate de oprire sunt şi punctele termice din zona Pajura şi cartierul Bucureştii Noi.
  • Conducta Magistralei I SUD, DN 800 din zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru circa 100 de blocuri din această UAT va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, la ora 24.00.
  • Conducta Magistralei II SUD, DN 700, situată în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru circa 179 de blocuri şi Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.
  • Conducta DN 600 din zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Pentru circa 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, 05.10.2022, ora 24.00.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a subliniat că sistările ce urmează nu vizează reparațiile făcute la rețelele primare, ci pregătirea rețelei secundare pentru viitorul sezon.

Termoenergetica promite reparații „rapide”

„Vă comunicăm faptul că operațiunile de încărcare a instalațiilor începute în data de 20 septembrie pentru pregătirea noului sezon de încălzire au în vedere conductele din rețeaua secundară de distribuție și nu au legătură cu lucrările de reparații efectuate pe rețelele primare.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a transmis Termoenergetica.

Clienții Termoenergetica pot obține mai multe informații prin intermediul unor mesaje preînregistrate, apelând numărul de telefon 031.9442 ori numărul de telefon gratuit – 0800.820.002. De asemenea, date suplimentare sunt disponibile și în aplicația Termoalert, conform Hotnews.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: