Evenimentul Zilei > Politica > „Băi, cap de sculă” PSD, ATINS DE UN NOU SCANDAL. Ţinta? Un greu de lângă Dragnea. Breaking news
„Băi, cap de sculă” PSD, ATINS DE UN NOU SCANDAL. Ţinta? Un greu de lângă Dragnea. Breaking news

„Băi, cap de sculă” PSD, ATINS DE UN NOU SCANDAL. Ţinta? Un greu de lângă Dragnea. Breaking news

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD și omul lui Liviu Dragnea, a fost ținta aceluiași protestatar care l-a scuipat pe Eugen Nicolicea.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi insultat la Drobeta Turnu Severin de un protestatar, care l-a făcut bolşevic şi i-a reproşat că a eliberat din închisori violatorii, întrebându-l pe cine reprezintă în Parlament, la rândul său, Nicolicea numindu-l pe acesta „prost”.

Protestatarul a avut o abordare similară şi în cazul secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Ștefănescu a avut o ieșire dură la adresa lui Ion Olteanu, făcândul prost pe protestatar.


Deputatul PSD, Eugen Nicolicea a fost jignit și scuipat de un protestatar când se afla în Drobeta Turnu Severin. "Nu am de gând să fac nicio plângere. Ăsta este nebunul orașului. Îl cunosc demult. Nu m-a scuipat propriu- zis, că scuipa așa în aer", a spus deputatul, conform DCNews.

Protestatarul Ion Olteanu a proferat, preț de câteva minute, un val de jigniri la adresa lui deputatului PSD. Din când în când, parlamentarul îi mai dădea câte o replică.

REACŢIE în scandalul momentului. Se ajunge la plângere penală? News alert