Nicole Cherry şi iubitul ei au petrecut cu ocazia zilei de naștere a lui Florin, partenerul artistei, alături de câţiva prieteni. În imaginile postate pe rețelele sociale, inclusiv cele de aseară, s-ar părea că are deja burtică de gravidă.

Ori este însărcinată, ori a luat ceva în greutate

După ce în luna ianuarie a acestui an mărturisea că își dorește să devină mămică alături de bărbatul pe care îl iubește, presa mondenăanunţă că frumoasa cântăreață Nicole Cherry este însărcinată.

Surse Ciao spun că celebra cântăreață este însărcinată și urmează să-și întemeieze o familie așa cum și-a dorit! Așadar, conform sursei citate, cunoscuta artistă, Nicole Cherry urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta nu a confirmat și nici nu a infirmat pentru moment zvonurile legate de sarcină.

Nicole Cherry

Nicole Cherry mărturisea în luna ianuarie că dorește să devină mămică

Frumoasa cântăreață, care a reușit să rupă topurile cu melodiile sale, este însărcinată. Despre ideea de a fi părinte vorbea chiar în luna ianuarie a acestui an, mărturisind că și-ar dori să aibă chiar trei copii.

Pe Instagram, Nicole a răspuns la mai multe întrebări, printre care și la una dacă își dorește sau nu să devină mămică în perioada următoare. Un internaut a întrebat-o pe cântăreață dacă este însărcinată, însă aceasta a venit imediat cu un răspuns și acela a fost negativ.

Artista a răspuns:  ”Adevărat! Chiar trei”

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de aproximativ trei ani și deja au planuri mari. Cei doi locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți, acest lucru observându-se și din fotografiile și videoclipurile postate pe conturile lor de socializare.

Nicole Cherry

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mărturisit cântăreaţa.