Ciucă și Bode, mesaje puternice la lansarea candidaților PNL în țară. În weekend sunt în filialele PNL Sălaj, Maramureș și Bihor

Ciucă și Bode, mesaje puternice la lansarea candidaților PNL în țară. În weekend sunt în filialele PNL Sălaj, Maramureș și Bihor Liderii PNL. Sursă foto: Facebook

Nicolae Ciucă, președintele PNL, și secretarul general PNL, Lucian Bode, vor participa vineri, începând cu ora 18.00, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Sălaj. De asemenea, liderii PNL vor participa și la evenimentul aniversar din Oradea.

Nicolae Ciucă lansează candidații PNL în Sălaj și Maramureș

Conducerea PNL continuă turul de forță în filiale. Nicolae Ciucă și Lucian Bode sunt prezenți în weekend la Sălaj, Bihor și Maramureș. În județ, PNL are cel mai tânăr primar din țară, cu rezultate foarte bune în administrarea Șimleului Silvaniei. Recent, aici a fost inaugurată o piață mult așteptată de locuitori, investiție importantă, la eveniment fiind prezent președintele PNL.

Liderii liberali continuă astfel turul început în filialele PNL din țară, pentru lansarea candidaților și pentru fixarea obiectivului principal în campania electorală pentru alegerile locale - preluarea în fiecare județ a modelului liberal de dezvoltare.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, iluminat şi text care spune „DIGITAL OVATION SUMMT CHAREST た0・ 081-01”Nicolae Ciucă lansează candidații PNL în Sălaj și Maramureș. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Județul Maramureș este condus de tânărul liberal Ionel Bogdan

Duminică, începând cu ora 14.00, președintele PNL și secretarul general al PNL lansează candidații partidului și în Maramureș, județul condus de tânărul liberal Ionel Bogdan (foto).

Ar putea fi o imagine cu 3 persoaneNicolae Ciucă, în Maramureș. Candidat Ionel Bogdan. Sursa foto: Facebook.

Sâmbătă, liderii partidului sunt prezenți la Oradea, la evenimentul aniversar intitulat „105 ani de la instaurarea administrației românești în județul Bihor și în Oradea”.

Nicolae Ciucă, alături de Ilie Bolojan și Florin Birta la sărbătoarea bihorenilor

Nicolae Ciucă și Lucian Bode sunt alături de Ilie Bolojan și Florin Birta la sărbătoarea bihorenilor. Sunt peste 100 de ani de administrație românească în Bihor și peste 20 de ani de când PNL a preluat conducerea orașului și, din 2020 și conducerea județului, cu rezultate remarcabile și premiere în administrația locală - Oradea a intrat în circuitul orașelor Art Nouveau, alături de Viena și Budapesta; Bihorul este primul județ cu un parc industrial dotat cu terminal cargo, primul județ cu un consorțiu de spitale, județul cu cel mai nou și modern campus pentru învățământ dual.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăLucian Bode. Sursa foto: Facebook

Guvernele PNL sunt cele care au dus absorbția fondurilor europene la nivel de record

Acesta este modelul liberal de dezvoltare, transmite PNL, care a schimbat comunitățile. De altfel, la nivel central, guvernele PNL sunt cele care au dus absorbția fondurilor europene la nivelul record de peste 90% și banii din bugetul statului alocați investițiilor au crescut considerabil sub conducerea PNL. Liberalii mizează pe faptul că tot mai mulți români vor opta pe 9 iunie pentru a prelua în localitățile lor modelul PNL de administrație performantă.

Lansările candidaților la Sălaj și Maramureș vor fi transmise live pe pagina de Facebook a PNL.