Evenimentul Zilei > Actualitate > News Alert. Incendiu în sediul ANCPI din București. Un fum gros se răspândește de la o fereastră
News Alert. Incendiu în sediul ANCPI din București. Un fum gros se răspândește de la o fereastră

News Alert. Incendiu în sediul ANCPI din București. Un fum gros se răspândește de la o fereastră

Un incendiu destul de puternic a izbucnit la sediul Agenției Naționale de Cadastru din București.

UPDATE – „Precizăm că incendiul care a avut loc în această dimineață în imobilul situat pe Spaliul Independenței nr. 202A a izbucnit la etajul al optulea. Acolo își desfășoară activitatea angajații Agenției Naționale pentru Romi. Birourile Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, situate în aceeași clădire, nu au fost afectate.”

Un fum gros se degajă de la una dintre ferestrele, de la unul dintre etajele superioare ale sediului ANCPI situat pe Splaiul independenței. Mai multe imagini au fost transmise de o persoană aflată la fața locului și au fost difuzate de Știrile Pro TV.

Încendiul s-a produs la etajul opt al clădirii de birouri, acolo unde se află birourile ANCPI. În momentul izbucnirii focului nimeni nu se afla în locația respectivă, astfel că riscul să se înregistreze victime este minim.

Pompierii au ajuns la faţa locului şi încearcă să lichideze incendiul în urma căruia se degajă o cantitate mare de fum. Nu se cunoaşte pentru moment cauza principală a producerii incendiului

Știre în curs de actualizare.

 

Sursa foto: Știrile Pro Tv