Adrian Mutu (33 de ani) şi-a anunţat retragerea: îşi va pune ghetele în cui la 37 de ani, după ce îşi va termina contractul cu francezii de la Ajaccio.

„Briliantul” a spus la Antena 2 că mai vrea să joace doar patru ani. „La finalul contractului voi avea 37 de ani, mă gândesc la retragere şi cred că Ajaccio e ultima echipă la care voi juca. Am mai avut perioade grele când m-am gândit la retragere. Dar familia mi-a fost alături şi am depăşit momentele grele. Am avut accidentări şi doar eu ştiu cât de greu mi-a fost în aceea perioadă”, a dezvăluit „Briliantul”.

Mutu a mai vorbit şi despre felul cum s-a acomodat în Franţa, al treilea campionat puternic din Europa în care joacă, după Italia (Inter Milano, Hellas Verona, AC Parma, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena) şi Anglia (Chelsea).
M-am acomodat foarte bine, e important că joc şi mi-a făcut foarte mare plăcere modul cum am fost primit. În ultimii ani nu prea am avut susţinerea suporterilor, iar acum asta mă ajută foarte mult. La Cesena eram considerat ca un star, ca un jucător care poate câştiga un meci de unul singur. Acum le-am spus colegilor că suntem o echipă şi că doar aşa putem reuşi. Toată familia s-a mutat cu mine în Franţa. Am o casă drăguţă, trebuie să începem să învăţăm franceza”, a încheiat Adrian Mutu.