MUTARE-SURPRIZĂ: Contra vine la Petrolul

MUTARE-SURPRIZĂ: Contra vine la Petrolul

Petrolul Ploieşti i-a găsit repede înlocuitor lui Mircea Rednic, plecat la Standard Liege. "Găzarii" vor fi antrenaţi de Cosmin Contra, cel care a fost neînvins la Poli Timişoara.

Petrolul Ploieşti va fi antrenată de Cosmin Contra, cel care va fi ajutat Laurenţiu Roşu şi de FlorinTene, care va fi antrenor cu portarii.

"Guriţă" antrena echipa spanioă de liga a patra Fuenlabrada. "Astăzi m-a sunat Florian Walter, nici nu ştiam cine e pentru că nu aveam numărul. I-am cerut câteva minute să mă gândesc, am intrat pe net şi m-am documentat. Cei de la Fuenlabrada nu ştiu încă nimic. L-am anunţat doar pe directorul sportiv care m-a adus aici şi cu care aveam o înţelegere să mă lase să plec dacă vin oferte din România sau din Spania, Primera sau Segunda", a spus Contra.

"Nu mi-a fost uşor să iau decizia pentru că suntem nou-promovaţi şi am urcat până pe locul 5, prinsesem rădăcini. Mâine, după meci, vor afla toţi. Am acceptat pentru că proiectul domnului Walter mi se pare serios, au un stadion nou şi suporteri fanatici. Laurenţiu Roşu îmi va fi secund. A fost fericit, e dornic de muncă. Venim să muncim pe brânci, să facem rezultate, să câştigăm tot, pentru că la lotul pe care îl are Petrolul trebuie să îţi propui aşa ceva. O să-i rog pe suporteri să fie îngăduitori şi să ne susţină", a completat Contra.

Ne puteți urmări și pe Google News