Evenimentul Zilei > Actualitate > Jose Mourinho a fost amețit cu vin de 500 €
Jose Mourinho a fost amețit cu vin de 500 €

Jose Mourinho a fost amețit cu vin de 500 €

Îmbiat înaintea meciului cu Bristol City, cu un vin de calitate, antrenorul lui Manchester United a suferit o înfrângere usturătoare și a ratat unul dintre obiectivele sezonului

Manchester United a părăsit, miercuri seară, Cupa Ligii, în faza sferturilor de finală, după o înfrângere surprinzătoare, suferită pe terenul formației Bristol City (1-2), ocupanta locului al 3-lea în eșalonul al doilea. Astfel, deți nă toa rea trofeului a ratat unul dintre obiectivele sezonului. Nu cel mai important, dar eșecul dureros rămâne. Bucuria a fost fără margini la Bristol, mai ales că Lee Johnson (36 de ani), tehnicianul divizionare secunde, îl privește pe Jose Mourinho ca pe un mentor.

Înaintea confruntării cu „diavolii”, el și-a anunțat propriul obiectiv. „I-am spart pușculița fiicei mele și am cumpărat un vin special, adus direct din Portugalia. Ne-am făcut temele și am aflat că lui Jose îi plac vinurile acelea speciale care sunt turnate în pahare de experți. Sper că o să vină și o să stea puțin de vorbă cu mine, sper să aflu mai multe de la el, măcar 5 sau 10 minute”, spunea Johnson.

„Au câștigat în cel mai bun moment al nostru”

La finalul jocului, lui Mourinho nu i-a mai fost aminte de discuții protocolare. Portughezul s-a declarat prin câteva raționamente jenante, cu ajutorul cărora a încercat să explice eșecul de la Bristol. „Cei de la Bristol au fost norocoși. Au câștigat meciul într-un moment în care noi nu mai puteam reacționa. Au câștigat în cel mai bun moment al nostru. Au câștigat când toată lumea aștepta golul nostru. În prima repriză, am avut două bare înainte ca ei să deschidă scorul. Au fost norocoși”, a afirmat lusitanul, care a recunoscut totuși că „Este o zi frumoasă pentru fotbal. O echipă dintr-o divizie inferioară a câștigat și s-a calificat în semifinale. O zi mare pentru ei, o zi mare pentru fanii lor.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: