Evenimentul Zilei > Justitie > MOTIVUL pentru care Mihaela Moraru a fost chemată la DNA Ploieşti: „Au apărut informaţiică m-aș da bolnavă şi …”
MOTIVUL pentru care Mihaela Moraru a fost chemată la DNA Ploieşti: „Au apărut informaţiică m-aș da bolnavă şi …”

MOTIVUL pentru care Mihaela Moraru a fost chemată la DNA Ploieşti: „Au apărut informaţiică m-aș da bolnavă şi …”

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru s-a prezentat miercuri dimineață la DNA Ploiești pentru a fi audiată în calitate de martor, într-un dosar în care se anchetează fals intelectual și favorizarea infractorului. Reamintim că, procurorul care a câştigat în instanţă dreptul de a se reîntoarce la DNA, susține că procurorii de la DNA Ploieşti i-ar fi sunat fiica și mama pentru a se prezenta la audiere, cu toate că numărul de telefon al procurorului era public.

Potrivit unor surse judiciare, Mihaela Moraru Iorga a fost citată ca martor într-un dosar al lui Florian Walter, care s-a aflat în instrumentarea acesteia, fiind ulterior preluat de procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti.

Mihaela Iorga, DESTĂINUIRI INCREDIBILE despre comportamentul HALUCINANT al procurorilor DNA: „Este o incercare de intimidare şi răzbunare…”

„Având în vedere că în spațiul public au apărut informații în sensul că m-aș da bolnavă și m-aș sustrage de la urmărirea penală sau de la audieri, am considerat necesar să mă prezint, lăsând sănătatea în seama medicilor. Am actele medicale cu mine, sunt dispusă să dau orice declarație. Înțeleg că în calitate de martor pentru săvârșirea unor infracțiuni. (…) Știu că este o infracțiune de favorizare a făptuitorului și despre un fals intelectual.”, a spus Moraru, la DNA.

MIȘCARE-SURPRIZĂ a Mihaelei Iorga Moraru. Care este PASUL URMĂTOR al fostului procuror DNA, după conflictul cu Kovesi

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: