Evenimentul Zilei > Monden > Moartea soției l-a devastat pe Nicolae Botgros. A luat o decizie foarte dură
Moartea soției l-a devastat pe Nicolae Botgros. A luat o decizie foarte dură

Moartea soției l-a devastat pe Nicolae Botgros. A luat o decizie foarte dură

La mai bine de o lună de când soția lui a fost răpusă de cancerul la colon, violonistul și dirijorul Nicolae Botgros și-a anunțat fanii că a decis să renunțe la prezența pe orice rețea de socializare în care era implicat înainte de tragicul eveniment.

Nicolae Botgros a întâlnit-o pe Lidia Bejenaru când învăța la Soroca, iar iubirea dintre ei a fost atât de mare încât s-au căsătorit la 19 ani. În urma căsniciei a rezultat un copil, interpretul de muzică populară Cornel Botgros.

Foarte afectat de moartea soției, cel care a marca muzica populară românească a simțit nevoia să se izoleze o perioadă. Astfel, primul gest în acest sens a fost retragerea de pe oricerețea de socializare.

Marele artist a lansat anunțul luni, 30 august, când a postat o fotografie de la mormântul soţiei sale, Lidia Bejenaru-Botgros. ”Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la mai puțin bine…

zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea… Probabil, ce a fost de spus, s-a spus…

 

Nicolae Botgros, un om ca toți oamenii

Acum, este important să înțeleagă lumea că, ȘI Nicolae Botgros este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite…

De acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți”, a transmis Nicolae Botgros pe Facebook.

Pasul greșit al artistului

Soţia dirijorului a murit la 26 iulie, iar la 25 august a fost înregistrată prima apariție publică a lui Nicolae Botgros. Devastat de suferință, al a arătat că a slăbit enorm, purta doliu și este neras.

La insistențele prietenilor, a acceptat să participe la un spectacol în cadrul Festivalului de Folclor de la Brăila. Decizia retragerii de pe rețelele de socializare poate avea legătură și cu marele secret din viața lui Nicolae Botgros, despre care s-a aflat de abia în 2018.

Probabil, violonistul originar din Republica Moldova a fost derajat de unii fanii, care i-au reproșat acel episode care i-a marcat viața.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: