Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte oribilă în Spania. O femeie a fost gasită decedată, împreună cu pisicile ei, după ce s-a îmbolnăvit de Covid
Moarte oribilă în Spania. O femeie a fost gasită decedată, împreună cu pisicile ei, după ce s-a îmbolnăvit de Covid

Moarte oribilă în Spania. O femeie a fost gasită decedată, împreună cu pisicile ei, după ce s-a îmbolnăvit de Covid

Poliţiştii din Madrid au recunoscut recent că nu au văzut nicicând nişte imagini atât de şocante ca acelea dintr-un apartament în care au descoperit o femeie devorată de pisici de la talie în jos, dar şi mai multe feline moarte lângă ea.

Caz oribil în Spania! Pisici moarte după ce au mâncat cadavrul stăpânei. Conform ultimelor informaţii, se pare că femeia ar fi murit din cauza Covid-19. Este vorba despre o doamnă în vârstă de 79 de ani, care locuia în apartament alături de şapte pisici.

Din cauza mirosului pestilenţial emanat de trupul aflat în descompunere, vecinii au alertat forţele de ordine. Când au spart uşa apartamentului, poliţiştii au fost şocaţi. În faţa lor era tabloul groazei. Septuagenara zăcea întinsă pe podea, mâncată de la talie în jos, iar în jurul ei erau cinci pisici moarte.

Ştirea care a îngrozit Spania

Scenele şocante au fost înregistrate în cartierul Fuencarral, iar oamenii legii au recunoscut că vor fi mult timp urmăriţi de aceste imagini. „Este cel mai rău lucru pe care l-am văzut de când sunt polițist”, a fost reacţia unui ofiţer de poliţie prezent la faţa locului, conform celor declarate de unul dintre vecinii răposatei.

Se crede că după ce a murit şi până când a fost descoperit cadavrul au trecut trei luni. Se ştie că femeia locuia singură în apartament încă din 1996. Familia ei locuiește în Columbia. Conform Daily Mail, un caz asemănător a fost descoperit în septembrie 2019, tot în Madrid.

La acea vreme, un câine a supraviețuit după ce stăpânul lui a murit din cauza cancerului. Patrupedul nu reuşea să reziste dacă nu mânca o parte din corpul neînsufleţit.

Un caz teribil şi în România

Altfel, amintim că, în urmă cu o lună, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

La această măsură s-a ajuns după ce în mediul online au apărut imagini cu o pisică schingiuită de doi copii. „Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spaţiul public cu o pisică ce ar fi fost schingiuită.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arăta în comunicatul de presă remis la începutul lunii mai.

Şi în acest caz au fost imagini şocante. O pisică gestantă a fost bătută şi schingiuită de doi copii. Cu toate că a fost salvată de câţiva trecători şi dusă la o clinică veterinară, felina a murit în cele din urmă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: