Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Curea îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Are comportament de sabotor”
Mirel Curea îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Are comportament de sabotor”

Mirel Curea îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Are comportament de sabotor”

Jurnalistul Mirel Curea îl desființează pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, după ce acesta a declarat că nu cunoaște rata de răspândire a noului coronavirus la nivelul municipiuui București.

Jurnalistul Mirel Curea, redactorul șef adjunct al Evenimentul Zilei lansează acuzații grave la adresa actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Mirel Curea susține că acesta are „comportament de sabotor”, care nu știe ce se întâmplă în sistemul pe care îl administrează.

Jurnalistul Evenimentul Zilei a comentat declarațiile ministrului, care s-a arătat neîncrezător cu privire la rata de infectare din București.

Întrebat dacă știe cât de răspândit este virusul la nivelul Capitalei, el a precizat că nu se știe cât de rîspândit este.

„E ridicol de puțin, știm că este răspândit. Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”, a comentat Voiculescu pentru Europa FM.

Mirel Curea a comentat declarațiile ministrului, spunând că acesta are un comportament de sabotor. El a precizat că, în mod normal, acesta ar trebui să aibă aceste informații.

„Omul este la cel de-al doilea mandat. Este un sabotor. Comportamentul lui este al unui sabotor. (…) El nu poate să spună că nu știe. Sunt niște cifre care trebuie să fie în buzunarul hainei sale”, a arătat Mirel Curea.

Mirel Curea despre Vlad Voiculescu

Redactorul șef adjunct al Evenimentul Zilei a explicat de ce îl consideră pe Vlad Voiculescu un sabotor al sistemului de sănătate. El a arătat că mai mulți medici au avut de suferit din cauza lui Vlad Voiculescu în timpul primului său mandat de ministru. Aceștia au fost reclamați la Parchet, controlați și presați, la solicitarea actualului ministru.

„Câți dintre medicii pe care i-a executat – în sensul că le-a făcut plângeri penale, controale, reclamații – au primit rezoluții de genul «fapta nu există» de la Parchet?”, s-a întrebat retoric Mirel Curea.

Jurnalistul a dat exemplu cazul medicului Narcis Copcă, care nu ar fi fost lăsat să facă transplant pulmonar.

„L-a amenințat clar pe dr. Copcă că-l arestează dacă face transplant pulmonar”, a arătat Mirel Curea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.