Evenimentul ZileiPoliticaMinistrul „facturilor”, lovit de coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Ministrul „facturilor”, lovit de coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Ministrul „facturilor”, lovit de coronavirus. Care este starea sa de sănătate
Ministrul Energiei, Virgil Popescu a fost depistat, miercuri, pozitiv la testul de coronavirus. El  a fost cel care a făcu anunțul pe o rețea de socializare.

În noiembrie 2020, ministrul a mai fost infectat cu Covid -19, dar a avut o formă ușoară a bolii, fără să necesite spitalizare.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19. Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ”,

Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a scris, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul nu a specificat la a câta doză de vaccin este.

PSD solicită demisia ministrului Virgil Popescu

În timp ce PSD cere demisia ministrului PNL al energiei Energiei, Virgil Popescu, în scandalul facturilor la energie și gaze, acesta se află în carantină fiind infectat cu COVID-19.

Social democrații nu sunt mulțumiți de forma ordonanței de urgență pe care Guvernul a adoptat-o în scopul limitării creșterii facturilor la energie și gaze.

Miniștrii PSD au propus o soluție juridică prin care compensarea facturilor să se aplice încă de la 1 ianuarie, variantă pe care miniștrii PNL ai Energiei și Justiției au respins-o, din păcate, fără o justificare solidă, se arată într-un comunicat remis de Partidul Social Democrat.

PNL și Virgil Popescu au decis compensarea facturilor din luna februarie.

34.255 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 26 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 34.255 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 94 decese. Nu au fost raportate decese anterioare.


Accesează: