Mihai Trăistariu a decis să-și șteargă pozele în care apărea în ipostaze îndrăznețe pe Facebook și Instagram. Artistul a explicat că a făcut asta pentru a se proteja de vizitele persoanelor sub 18 ani. Așa că s-a mutat pe o rețea cu plată, unde postează vedetele. Decizia a venit la sugestia fanilor.

„Există un site, o rețea de socializare, unde vedetele, în principal, cele internaționale, își postează fotografii mai intime, din casă, din baie, din cadă, din pat. Și atunci ca să nu mai am discuții cu pozele mai ciudate de pe facebook, acum vreo patru ani, tot fanii mi-au sugerat să mut acele poze pe această rețea care este privată. Și asta am făcut. Mi-am facut cont acolo, mi-am șters pozele de pe facebook și instagram și le-am postat acolo.

Eu mi-am pus o taxă modică de 5 dolari, care este și minimă și uite asa am scăpat de situația asta. Nu am pus taxă ca sa fac bani, ci ca să nu mai aibă acces minorii.

Văzând că sunt vreo 200 de abonați am zis sa le mai pun o poză două pe zi. Le-am pus într-o perioadă numai pozele vechi, alea în lenjerie intimă care sunt pe tot google-ul, dar de o vreme, oamenii tot îmi cereau și le-am dat, dar nu sunt gol complet, că nu fac așa. Dar sunt poze mai… sexy”, a spus Trăistariu, conform antenastars.ro.