Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Trăistariu s-a hotărât să se așeze la casa lui și să se însoare. Planuri mari anunțate de cântăreț
Mihai Trăistariu s-a hotărât să se așeze la casa lui și să se însoare. Planuri mari anunțate de cântăreț

Mihai Trăistariu s-a hotărât să se așeze la casa lui și să se însoare. Planuri mari anunțate de cântăreț

Mihai Trăistariu vrea să renunțe la burlăcie, să-și întemeieze o familie și să aibă 2-3 copii. În ultima vreme nu prea a avut noroc pe plan sentimental.

La 41 de ani, Mihai Trăistariu vrea să se așeze la casa lui și să-și întemeieze o familie. După cum a mărturisit, artistul are de gând să se căsătorească. Apoi, ar vrea să aibă doi sau trei copii. La finalul anului trecut, el s-a despărțit de iubita sa și de atunci încearcă să treacă peste acel eșec sentimental.

Mihai Trăistariu are planuri mari: vrea o soție și 2-3 copii

„Viața personală s-a transformat, încep să îmi umplu programul. Nu sunt încrâncenat neapărat să îmi fac o relație. Ultima s-a terminat în decembrie și sunt puțin nervos din cauza asta. Poate nici nu mă pricep să păstrez o relație de lungă durată, habar nu am. Nu îmi mai fac gânduri negative, am destule pretendente care îmi scriu, îmi trimit poze de toate felurile.

Dacă am nevoie de ceva, găsesc acolo (râde). Așa și fac, când sunt singur și nu am relație, mă duc puțin, mă întorc acasă și aia e, ca să nu mă complic”, a declarat Mihai Trăistariu pentru cancan.ro.

„Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște.

„Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere”

Și tată vreau să fiu. Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere. În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De când am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi, trei copii tot o să fac”, a mai afirmat Mihai Tăistariu pentru sursa citată.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: