„Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, legea nu permite asa ceva în nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Acestea sunt echivalate cu crima!”, a continuat celebrul medic.

„Medicii au menirea de a da viață și sănătate, nu de a o lua cu bună știință! Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Ca să nu uităm că, dacă există o șansă cât de mică, trebuie făcut totul pentru a o valorifica! Am văzut nenumărate cazuri de reușită! Și de eșec!

Dar, de ce să nu sperăm și să descurajăm mereu cu răutate și știri catastrofale?! Cei care publicati așa ceva, nu aveți nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei cândva într-o grea situație medicalâ?! Ați vrea să se scrie la fel?”, a încheiat Prof Dr Monica Pop postarea pe Facebook, în care cere oprirea speculaţiilor vizavi de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

La jumătatea lunii mai, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital după un stop cardio-respirator, iar la scurt timp după a intrat în comă. Multe vedete s-au rugat și încă se roagă pentru ca artistul să se facă bine.