Evenimentul Zilei > Social > Micutzu, scandal la o terasă în centrul Bucureștiului. Înjurături, lovituri și o vitrină spartă UPDATE
Micutzu, scandal la o terasă în centrul Bucureștiului. Înjurături, lovituri și o vitrină spartă UPDATE

Micutzu, scandal la o terasă în centrul Bucureștiului. Înjurături, lovituri și o vitrină spartă UPDATE

Scandal uriaș, în miez de noapte, în centrul Capitalei. Cunoscutul comendiant Cosmin Nedelcu, Micutzu, a fost implicat duminică noaptea într-un incident violent în clubul pe care îl administrează.

UPDATE 2. Prin intermediul lui avocat, Cosmin Nedelcu – alias Micutzu, a făcut mai multe precizări legate de scandalul în care a fost implicat. Respectiv : conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, asa cum rezulta din titlurile care au in prim-plan numele actorului, ci de o persoana care s-a recomandat drept „judecator militar” .Actorul si cele doua persoane apropiate acestuia, care il insoteau in seara de 15.08.2021 au fost cei agresati.  Reactiile actorului nu au generat victime, conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu. Actorul a oferit o declaratie politiei, in calitate de martor, nu a fost „retinut” ,

UPDATE: După scandalul de duminică noaptea în care a fost implicat comediantul Micutzu, poliția a transmis un comunicat care ar trebui să clarifice situația. Conform comunicatului, o femeie a sesizat la 112, faptul că a avut loc un conflict în fața unui magazin. În comunicatul de presă nu este precizată locația, respectiv Calea Victoriei. Cei care au fost implicați în scandal au fosta amendați cu câte 200 de lei.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare“, anunță Poliția Capitalei.

 

Acest scandal s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în zona clubului de pe Calea Victoriei în care Micutzu susține showuri de stand-up comedy. În timpul altercației a intervenit poliția, iar cei implicați au fost duși la Secția 1 care va cerceta cazul.

Mai multe videoclipuri cu incidentul violent de pe Calea Victoriei au fost distribuite deja pe rețelele de socializare, iar în imagini se văd mai multe persoane care se ceartă în stradă, cu voce ridicată, se îmbrâncesc și chiar se lovesc. La un moment dat se aud sunetele făcute de o vitrină care se sparge, lovită de un obict contondent.

Poliția a intervenit și i-a ridicat pe scandalagii

După scandal, noaptea trecută, Micutzu, iubita sa și un amic au dat declarații la sediul Secției 1 de Poliție, despre incidentul în care au fost implicați în clubul de pe Calea Victoriei.

Se pare că totul ar fi început din cauza unor tineri, dintr-un grup de consumatori, care au început să-l injure pe Micutzu, nemulțumiți de prestația acestuia. Unul dintre aceștia a aruncat chiar cu o sticlă către artist, însă acesta s-a ferit.

Sticla aruncată de scandalagiu ar fi lovit geamul unei terase și l-a spart.

Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul iar toți cei implicați în dispută au ajuns al secție pentru declarații în legătură cu incidentul.

O martoră despre incidentul de pe Calea Victoriei

O relatare despre incidentul de pe Calea Victoriei a fost postată pe un cont de Facebook, de una dintre martorele care au asistat.

„Stimate televiziuni, Îl găsiți pe marele și talentatul Micutu la Secția 1 până mâine dimineață dimpreună cu gealatii de la clubul unde face stand-up de calitate…. N-a ținut la gluma unui mesean de pe Calea Victoriei și mult mediatizatul Micutu a distrus efectiv barul din Victoriei 101. Oribil”, a scris martora.

Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe contul de Facebook.

 

Postarea a fost preluată contul de Facebook al jurnalistului Vasile Constantin – Sile Liber Constantin – care a comentat scurt:

„Scandal mare azi noapte! Micuțu a distrus un bar pe Calea Victoriei”.