Actorul în vârstă de 67 de ani pare să îşi trăiască a doua tinereţe, mai ales după ce medicii i-au dat veşti tot mai încurajatoare cu privire la recuperarea după tratamentul de cancer esofagian pe care l-a suferit în urmă cu mai bine de un an. Michael Douglas a apărut, aseară, la un restaurant chinezesc din Beverly Hills,  îmbrăcat cu un pantalon negru, o cămaşă de aceeaşi culoare purtată descheiată la gât şi un sacou skinny.

Fotografiile realizate de jurnaliştii de la Daily Mail, dar şi plicul cu documente pe care acesta îl avea asupra sa au dus la concluzia că actorul a participat la o cină de afaceri. În ceea ce priveşte schimbarea culorii părului, sunt voci care o pun pe seama noului rol pe care actorul îl va interpreta.

Michael Douglas va reveni pe marile ecrane într-un nou film, „Last Vegas”,  în care îi va avea alături pe alţi trei veterani ai Hollywood-ului, Morgan Freeman, Robert De Niro şi Christopher Walke. Pelicula spune povestea a patru foşti muncitori zilieri organizează petrecerea burlacilor pentru ultimul dintre ei rămas necăsătorit. Actorul, câştigător a două premii Oscar – unul pentru producţia filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, şi celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street" – a mai fost distribuit în rolul pianistului american Liberace, într-un film biografic în care este punctată viaţa secretă a artistului homosexual.