Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul care l-a costat jobul pe un șofer
Mesajul care l-a costat jobul pe un șofer

Mesajul care l-a costat jobul pe un șofer

Un șofer de la compania locală de transport public din Timișoara a fost dat afară în urma mesajelor postate pe Facebook. Acesta a notat acuze grave la adresa conducerii companiei, pe un grup de lucru.

Bărbatul a scris pe un grup de Facebook dedicat angajaţilor STPT un mesaj virulent, în care spune că ”noua conducere fură mai mult decât cea veche”.

Mesajul a fost şters la scurt timp, însă a ajuns pe masa conducerii companiei care a decis să nu tolereze astfel de manifestări și a convocat Comisia de disciplină. Aceasta a stabilit că mesajul șoferului a afectat reputația com paniei și a persoanelor care o conduc. Drept urmare, directorul general al STPT a dispus desfacerea contractului de muncă, cea mai dură măsură disciplinară.

”E o chestiune foarte gravă ce a făcut dânsul. A fost decizia comisiei de disciplină (n.r. – să fie sancționat așa dur), pentru că a adus un prejudiciu grav de imagine instituției. În plus, nu era prima dată când făcea acest lucru, el era cunoscut ca un înfocat al Facebook-ului, a mai avut și alte postări pe care i le-am trecut cu vederea, gândindu-ne că poate avea alte probleme”, a declarat directorul STPT Nicolae Bitea pentru EVZ.

Sursa foto: Pentru Timișoara

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: