Barack Obama a recunoscut într-o carte din 1995, Dreams From My Father, că înainte de a intra în politică a încercat marijuana și cocaină, adăugând că nu a încercat heroina pentru că nu i-a plăcut de traficantul care a încercat să i-o vândă.

„Obama descrie cum Hillary i-a cerut scuze atunci când au trecut unul pe lângă celălalt în timp ce așteptau ca avioanele de campanie să decoleze de pe un aeroport din Washington”, a spus sursa.

„Dar apoi a devenit agitată și a început să-l atace, susținând că echipa de campanie a lui Obama se angajează în atacuri « neloiale»  și «tactici viclene»”.

Ulterior, Shaheen și-a dat demisia după ce a făcut comentariul despre Barack Obama.

În cartea sa, Obama se referă și la  Donald Trump. Fostul președinte dezvăluie cât de indignat a fost atunci când Trump a început să pretindă că el nu este calificat pentru a ocupa un post, pentru că s-a născut în Kenya.

În cartea de memorii se arată că Obama – care, de fapt, s-a născut în Hawaii, având tată kenyan – nici măcar nu l-a cunoscut pe Trump în acel moment, potrivit sursei.

Obama mai relatează cum Trump l-a contactat, în timpul președinției sale,  pentru a-i oferi ajutor pentru a conecta Deepwater Horizon, un puț offshore deținut de BP care a explodat în aprilie 2010, aruncând milioane de litri de petrol în Golful Mexic.

Când această ofertă a fost respinsă, Trump s-a oferit să-i construiască lui Obama o „frumoasă sală de bal” în Casa Albă, pentru a înlocui cortul de pe gazonul de la Casa Albă pe care Obama l-a folosit pentru un dineu de stat.

„Obama descrie modul în care oferta a fost refuzată politicos, pentru că i-a fost greu să-l ia pe Trump prea în serios”.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE