DECLARAŢIE ŞOCANTĂ. Mel Gibson: "John Lennon merita să fie împuşcat"

DECLARAŢIE ŞOCANTĂ. Mel Gibson: "John Lennon merita să fie împuşcat"

Joe Eszterhas, un scenarist cunoscut la Hollywood, a precizat că Mel Gibson a declarat, mai demult, că Lennon merita să moară.

"Mă bucur că a murit! Merita să fie împuşcat. Era al dracului de mesianic. Ascultă-i cântecele. "Imagine". Urăsc acest cântec tâmpit! Mă bucur că a murit", ar fi declarat Gibson despre Lennon.

Aceste dezvăluiri au apărut într-o scrisoare redactată de Joe Eszterhas către Mel Gibson, şi care au intrat în posesia revistei "The Wrap". Gibson, despre Oksana Grigorieva, fosta sa iubită: "O voi ucide!" "Ai distrus-o şi pe Oksana, chiar şi după ce ai obţinut custodia comună a fiicei voastre, Luci. Iar apoi ai fost şi mai explicit în privinţa ameninţărilor: «O voi ucide! Voi pune pe cineva să o omoare!» Ai mai spus că ai devenit prieten cu doi agenţi FBI (sau foşti agenţi FBI) şi că ei te vor ajuta să o omori. «Şi nimeni nu va afla vreodată», mai spuneai tu", scrie scenaristul în scrisoarea sa adresată actorului.

O răfuială profesională? Joe Eszterhas este scenaristul unui proiect intitulat "The Maccabees", pe care Gibson a refuzat să-l producă. "Singurul motiv pentru care ai refuzat este cel mai urât posibil: Îl urăşti pe Iisus!", mai spune Eszterhas.

Ne puteți urmări și pe Google News

În apărarea sa, Gibson a răspuns, la rândul său, tot cu o scrisoare: "Atât casa de producţie Warner Brothers, cât şi eu, am fost extrem de dezamăgiţi de draftul trimis. În cei 25 de ani de experienţă, nu am mai primit, până acum, un prim draft atât de rău sau o mai mare pierdere de timp. Decizia de a nu continua proiectul tău a fost calitatea scenariului şi niciun alt factor", spune Gibson, în apărarea sa. Actorul îşi cere scuze pentru linbajul "colorat" şi mai precizează că scrisoarea lui Eszterhas nu este decât "o urâtă invenţie". Citiţi AICI conţinutul scrisorii.