Evenimentul Zilei > EVZ Special > Meghan vrea să-i dea o lovitură Reginei Angliei. Când se întoarce în Marea Britanie
Meghan vrea să-i dea o lovitură Reginei Angliei. Când se întoarce în Marea Britanie

Meghan vrea să-i dea o lovitură Reginei Angliei. Când se întoarce în Marea Britanie

Meghan Markle a decis să nu-l mai alse pe Harry să vină singur în Marea Britanie şi pregătește „marea revenirea” care va fi cu adevărat o mare surpriză, spun experții regali.
Meghan urmează să-l însoțească pe prințul Harry la Londra pentru dezvelirea statuii prințesei Diana, deoarece  „nu vrea” ca soţul ei să fie singur în Marea Britanie, potrivit unei surse din anturajul ducilor de Sussex. Acest lucru se datorează faptului că tensiunile dintre ducele și ducesa de Sussex și restul familiei regale s-au accentuat de la ultima călătorie a prințului Harry în patria sa în aprilie, a adăugat sursa care dorește să rămână sub anonimat.

Sursa a spus pentru Radar Online: „Meghan știe cât de greu i-a fost să participe singur la înmormântarea bunicului său și nu vrea ca asta să se repete, deoarece a avut parte de o primire rece de la majoritatea rudelor sale, mulți refuzând să vorbească cu el evitându-l pe tot parcursul șederii sale în Regatul Unit.

„Întrucât de la înmormântare lucrurile s-au înrăutățit, vă puteți imagina  cum va fi tratat la marele eveniment de pe 1 iulie”, a mai spus sursa.

Meghan și Harry ar putea să-l aducă şi pe Archie

Archie s-a născut la Londra în mai 2019, iar cum locuiește cu părinţii săi în SUA. Cu toate acestea, a adăugat sursa, Lilibet Diana va rămâne în California, deoarece este prea mică pentru o călătorie aşa de lungă. Pe de altă parte, persoane apropiate de ducele și ducesa de Sussex au negat că Meghan va călători peste Atlantic în câteva zile.

Comentatorul regal Victoria Ward a scris pe Twitter: „Ducesa de Sussex nu va zbura în Marea Britanie pentru a se alătura lui Harry la dezvelirea statuii a regretatei sale mame, așa cum relatează unele surse”.

Prințul Harry a călătorit în Marea Britanie în aprilie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, prințul Philip. În zile petrecute la Windsor, ducele de Sussex ar fi avut șansa să se întâlnească cu prințesa Eugenie și cu fiul lui Jack Brooksbank, August Philip Hawke, și a purtat două conversații cu regina îndurerată.

Răceala dintre Harry și fratele său William părea să fi dispărut în urma slujbei de înmormântare, când au fost văzuți vorbind pe drumul de întoarcere la castelul Windsor. Harry și William au vorbit și cu prințul Charles în timpul micii recepții organizate la reședința reginei.

De asemenea, Sophie, contesa de Wessex, ar fi avut o „lungă discuție” cu prințul Harry spunând că a fost „frumos să vorbească cu ducele Harry după slujba de înmormântare a prințului Philip”.

Nici Harry şi nici Casa Regală nu au dorit să răspundă cu privire la informațiile apărute în presă

După cum a fost anunțat încă de vara trecută într-o declarație comună a lui Harry și William, cea de-a 60-a aniversare a prințesei Diana va fi marcată cu dezvelirea unei statui pe care frații au comandat-o în 2017.

Statuia va fi plasată pe 1 iulie în Grădina de la Palatul Kensington, despre care se crede că era locul preferat al prințesei Diana.

Deși nu a fost confirmată prezența nici a prințului Harry, nici a prințului William, se crede că ambii frați vor să fie la ceremonia în onorare mamei lor, iar legat de prezenţa lui Meghan este un mister total, scrie Express.