Evenimentul Zilei > Monden > Megan Fox, supărată că băiatul său de 8 ani e jignit când se îmbracă în rochie. „Oameni răi, îngrozitori și cruzi”
Megan Fox, supărată că băiatul său de 8 ani e jignit când se îmbracă în rochie. „Oameni răi, îngrozitori și cruzi”

Megan Fox, supărată că băiatul său de 8 ani e jignit când se îmbracă în rochie. „Oameni răi, îngrozitori și cruzi”

Actrița Megan Fox s-a plâns că băiatul său de 8 ani este ridiculizat de colegii săi de școală când se îmbracă în rochii. Ea are trei fii cu fostul ei soț Brian Austin Green - Noah Green , în vârstă de  opt ani, Bodhi Green , în vârstă de șapte ani și Journey Green, în vârstă de patru ani.

„El aude de la copiii de la școală că băieții nu poartă rochii. Uneori, lui îi place să poarte rochii. Și l-am trimis la o școală foarte liberală, hippy, dar chiar și aici în California sunt copii care spun că băieții nu poartă rochii”, s-a plâns Megan Fox. California este unul dintre statele cele mai de stânga (liberale, în termeni politici americani) din SUA.

Actrița îi numește pe cei care își bat joc de Noah Green, „oameni răi, îngrozitori și cruzi”

Fox a vorbit deschis despre dorința ei de a-și proteja copiii, în special Noah, despre care spune că a fost o țintă a „oamenilor răi, îngrozitori și a oamenilor cruzi” din cauza a ceea ce poartă el . „Nu vreau să fie nevoit să citească vreodată asta, pentru că o aude de la copiii mici din propria școală care spun:„ Băieții nu poartă rochii ”, a spus Megan Fox.

Noah era „într-adevăr la modă” și a adăugat că ea îl lăsa deseori să-și aleagă ținutele pentru școală. „Uneori, se îmbracă singur și îi place să poarte rochii”, a spus Fox. „Și îl trimit într-o școală cu adevărat liberală, hippie, dar chiar și acolo – aici, în California, el încă mai are băieți mici,„ Băieții nu poartă rochii ”sau„ Băieții nu poartă roz ”.

Cu toate acestea, Fox nu mai postează fotografii sau videoclipuri ale copiilor ei, deși obișnuia să împărtășească cu toată lumea imaginea fiilor săi pe Instagram, scrie bestlifeonline.com.

Tatal, de acord ca fiul să poarte rochii

Și tatăl său, Brian Austin Green,  a comentat în 2017 moda lui Noah în timpul unui interviu cu Hollywood Pipeline . „Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord cu el că poartă rochii. Le spun, ce le pasă lor,” a spus Green. „Dacă vrea să poarte, atunci chiar poartă”, a adăugat el despre fiul său, care avea atunci patru ani.