Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția lui Lucian Mândruță, despre vaccinare. Ce a reacții a avut după procedură
Soția lui Lucian Mândruță, despre vaccinare. Ce a reacții a avut după procedură

Soția lui Lucian Mândruță, despre vaccinare. Ce a reacții a avut după procedură

Soția realizatorului de televiziune Lucian Mândruță, medic la Spitalul Universitar, a povestit care au fost reacțiile pe care le-a avut după vaccinare. Ioana Mândruță și-a făcut vaccinul pe 2 ianuarie.

Medicul Ioana Mândruță (foto Facebook), de la Spitalul Universitar, a povestit despre reacțiile avute după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ioana Mândruță este soția cunoscutului realizator de televiziune Lucian Mândruță. Ea s-a vaccinat pe 2 ianuarie împotriva COVID-19 și a descris această experiență în mai multe postări pe contul de Facebook. Medicul a ținut un fel de jurnal în care a prezentat ce s-a întâmplat după vaccinare, conform Rețete și Vedete.

„2 ianuarie, ora 13.18. Totul bine, nu doare, nu se întâmplă nimic… m-am întors la gardă. Vedem în continuare!”, a scris medicul.

A doua zi, pe 3 ianuarie, doctorița a revenit alte detalii despre noile reacții care au apărut după vaccinare. Ea a povestit că a avut dureri la locul injectării, a simțit o ușoară amorțeală în mână și a avut un puseu de febră.

„La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectării, amorțeală ușoară pe mână, febră moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mișcare în umăr. Toata experiența comparabilă cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, a scris Ioana Mîndruță.

Ce spune Lucian Mândruță despre vaccinare

Lucian Mîndruță a povestit, la rândul său, pe pagina de Facebook, cum se simte soția sa după vaccin. Realizatorul de televiziune i-a ironizat, subtil, pe cei care cred că vaccinul va aduce modificări genetice celor care îl fac.

„Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența sotiei mele. Eu, ca observator independent, pot să vă spun că de dimineață m-a certat că e dezordine în bucătărie. Deci e bine, n-au modificat-o genetic…”, a scris Lucian Mândruță.

Ioana Mîndruță este medic primar specializat în epileptologie generală și evaluare prechirurgicală la Spitalul Universitar de Urgență București. Ea își desfășoară activitatea la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei și Somnului, Laboratorul de Neurofiziologie Clinică.