Mărturii cutremurătoare ale unui agent secret MI5. Casa Regală britanică ar fi ucis-o pe prințesa Diana

Mărturii cutremurătoare ale unui agent secret MI5. Casa Regală britanică ar fi ucis-o pe prințesa Diana

Fostul agent MI5, John Hopkins, în vârstă de 80 de ani, a făcut o serie de mărturisiri uimitoare. Acesta susține că a fost implicat în 23 de asasinate pentru Agenția de Informații britanică între 1973 și 1999, inclusiv în cazul prințesei Diana.

John Hopkins, care a lucrat pentru MI5 38 de ani ca agent, susține că a fost adesea folosit ca asasin de agenție, pentru a elimina discret persoane considerate o amenințare la adresa securității interne a Regatului Unit.

Accidentul auto a stârnit controverse și semne de întrebare, iar zeci de teorii ale conspirației despre decesul prințesei Diana au fost lansate de-a lungul anilor.

În 2017, fostul agent MI5 mărturisea că el este asasinul prințesei Diana

John Hopkins spune atunci că a făcut parte dintr-o celulă formată din șapte agenți în care au avut încredere să efectueze asasinate politice în Marea Britanie. Majoritatea victimelor erau politicieni, activiști, jurnaliști și lideri de sindicat. Acesta susținea că principala lui misiune era de a-i elimina pe oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea internă a Regatului Unit al Marii Britanii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hopkins spune că prințesa Diana este unică printre victimele sale, deoarece este singura femeie pe care a asasinat-o vreodată, precum și singura Regală. Ea este, de asemenea, singura victimă pe care însăși familia regală a ordonat să o elimine.

Prințesa Diana a fost ucisă deoarece „știa pentru multe secrete regale”

„Știa prea multe secrete regale. Avea de gând să facă publice cu tot felul de afirmații puternice. Șeful meu mi-a spus că trebuie să moară - primise ordine direct de la prințul Philip - și a trebuit să facem să pară un accident. Nu mai omorâsem niciodată o femeie, cu atât mai puțin o prințesă, dar am respectat ordinele. Am făcut-o pentru Regină și Patrie”,a mai sus John Hopkins.

De asemenea, a declarat că acest lucru era atât de sus în ierarhie și că nu există deloc presă gratuită în Marea Britanie, susținând că „jurnaliștii britanici răspund tuturor editorilor care răspund oligarhilor care doresc toți să fie făcuți cavaleri de către familia criminală de la Palatul Buckingham. Nu există presă gratuită în Marea Britanie”.

„A scăpat de crimă”

Cel mai important martor al cazului, șeful lui Hopkin, a murit de un atac de cord la „începutul anilor 2000”, iar presupusul șef, prințul Philip, „nu va fi niciodată acuzat de nimic, desigur”.

„Dacă prințul Philip s-ar lăsa vreodată analizat de un psihiatru, sunt sigur că i s-ar fi diagnosticat psihopat. El are toate trăsăturile întunecate ale bolii”.

Întrebat de ce nu a refuzat sau de ce nu a anunţat despre  complot la acea vreme, el a explicat că „agenții MI5 jură credință Coroanei, nu putem fi imparțiali când vine vorba de familia regală. În cel mai bun caz aș fi fost acuzat de trădare, în cel mai rău caz Philip mi-ar fi făcut o viaţă  îngrozitoare”.

Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului prințesei Diana, acuza aceleași lucruri

Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină pe 31 august 1997, alături de iubitul ei Dodi Al-Fayed, cu care avea o relație. Tatăl lui Dodi Al-Fayed, Mohamed Al-Fayed, a  promovat ideea că accidentul a fost organizat de MI6 la îndemnul prințului Philip.

Astfel, în 2006 și 2007 au fost deschise două anchete privind împrejurările morții „Prințesei Inimilior”, iar pe 7 aprilie 2007 un juriu a hotărât faptul că decesul a fost cauzat de maniera neglijentă de conducere a șoferului Henri Paul și a fotografilor paparazzi care i-au hărțuit pe ea și partenerul ei, scrie archive.siasat.