Evenimentul Zilei > Justitie > Mărturie șocantă a monstrului! Gheorge Dincă: „O să cadă capete mari dacă spun adevărul”
Mărturie șocantă a monstrului! Gheorge Dincă: „O să cadă capete mari dacă spun adevărul”

Mărturie șocantă a monstrului! Gheorge Dincă: „O să cadă capete mari dacă spun adevărul”

La ultimul termen în dosarul Caracal, prezumtivul criminal, Gheorghe Dincă, a stat pentru prima data față în față cu mama Luizei Melencu, fata care a dispărut împreună cu Alexandra Măceșanu.

Monstrul din Caracal a izbucnit în plâns în fața mamei Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, dar printre lacrimi le-a cerut celor două mame să-l creadă că nu le-a ucis.

„Am cerut permisiunea să vorbesc, el (Gheorghe Dincă, n.r.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi. A zis: ‘nu, doamnă’. A zis că în curtea lui nu s-a întâmplat absolut nimic, n-a fost picătură de sânge în casa lui, nu a fost os uman găsit în curtea lui, totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune”, a spus Monica Melencu.

Mama Luizei a spus că Dincă a declarat în fața instanței că vrea să-și ispășească pedeapsa pe care o merită pentru răpire.

„A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui. Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat. Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul”. a adăugat femeia, scrie Antena3.

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă, acuzat de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a lui Ștefan Risipiteanu, acuzat de viol.

Procurorii DIICOT arată într-un comunicat de presă pe ce își bazează acuzațiile în acest caz și explică de ce l-au inculpat pe Gheorghe Dincă pentru trafic de persoane, care atrage competență acestui parchet.

„Autorul infracțiunii de trafic de persoane poate fi simultan și beneficiar al serviciilor persoanei exploatate,” concluzionează anchetatorii.

Procurorii DIICOT prezintă și o cronologie a modului în care Dincă le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Macesanu, potrivit probelor administrate.

– În ziua în care a fost răpită, 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a fost violată simultan de Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiteanu.
– Luiza Melencu a fost ucisă trei zile mai târziu, pentru că a refuzat să se supună tratamentului degradant și violurilor repetate.

– Alexandra Macesanu a fost ucisă după ce a fost descoperită în casă când ținea în mâna un telefon vechi găsit în camera și efectuase mai multe apeluri la 112.