Evenimentul Zilei > EVZ Special > Marius Șumudică, fanul lui Erdogan. Antrenorul român crede în „conducătorul unic”
Marius Șumudică, fanul lui Erdogan. Antrenorul român crede în „conducătorul unic”

Marius Șumudică, fanul lui Erdogan. Antrenorul român crede în „conducătorul unic”

Marius Șumudică a vorbit, din nou, laudativ, despre Erdoganl, pe care l-ar vrea pe viață în fruntea Turciei.

Marius Șumudică rămâne un fan al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan Pe care l-ar vedea în fruntea acestei țări pe viață. Antrenorul român a bătut palma cu noua formație, Rizespor și a fost prezentat, marți, într-o conferință de presă.

Înțelegerea pe care tehnicianul o are cu noua formație este valabilă pentru un an și jumătate. Pentru că în trecut i-a mai făcut declarații de curtoazie lui Erdogan, Șumudică a fost întrebat și azi despre președintele Turciei.

„Eu îl admir foarte mult”

„Nu m-am putut întâlni cu președintele (n.r. – Erdogan), dar eu îl admir foarte mult. Am admirat întotdeauna ceea ce a făcut pentru această țară. Aș fi foarte fericit dacă aș putea să-l cunosc. Îl apreciez foarte mult și sper că va fi în fruntea acestei țări până când va muri”. A spus Marius Șumudică, după cum menționează cnnturk.com.

„Iubesc Turcia. În alte părţi trebuia să îmi placă baclavaua, aici trebuie să ador ceaiul. Am făcut tot ce a depins de mine ca să primesc paşaportul turcesc în Gaziantep, dar nu mi-a fost oferit.

Pot să merg oriunde cu paşaportul din România, nu am nevoie de viză, dar îmi doream să îmi arăt respectul faţă de această ţară. Aici câştig bani, deci aici este sufletul meu! Turcia este a doua mea casă”, a mai spus Șumudică.

Oda lui Șumudică pentru Erdogan, în 2018

În 2018, tehnicianul acorda un interviu în presa turcă și vorbea laudativ despre Erdogan. „Dacă Erdogan era ales președinte în țara mea, România câștiga până acum Cupa Mondială”. E un lucru minunat ce face președintele aici!

Cred că Erdogan a jucat fotbal și cred că iubește foarte mult acest sport. Cluburile din această țară și fanii sunt foarte norocoși în această privință! Ca om de fotbal, sper ca într-o bună zi să găsesc oportunitatea de al întâlni pe Erdogan, să-i strâng mâna și să-i mulțumesc pentru toată implicarea lui”. Erau declarațiile făcute de Șumudică.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.