Mario Fresh a dezvăluit ce se întâmplă între el și Alexia Eram. Nu mai este loc de zvonuri

Mario Fresh a dezvăluit ce se întâmplă între el și Alexia Eram. Nu mai este loc de zvonuri Sursa foto: Arhiva EvZ

Alexia Eram și Mario Fresh și-au făcut loc din nou pe prima pagină a tabloidelor. Mario a șters toate pozele de Instagram, chiar și cele cu Alexia. Motiv numai bun de interpretări.

Fanii celor doi concurenți de la Asia Express, America în cazul Alexiei, s-au întrebat dacă nu cumva la mijloc ar fi vorba de o despărțire.

Ce se întâmplă între Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram a replicat la scurt timp după ce Mario și-a șters pozele de pe rețelele de socializare. Mesajul transmis de Mario adâncește și mai mult misterul. Cântărețul a trasmis un mesaj sugestiv în care a precizat „un capitol frumos se încheie aici”, o afirmație care lasă loc de interpretări.

Pe bună dreptate, fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi au luat-o pe drumuri separate. Deși, în urmă cu ceva timp, se vorbea de o posibilă căsătorie. De partea cealaltă, Alexia Eram a scos din joben una dintre cele mai periculoase arme, indiferența.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

Un nou proiect pentru Mario Fresh

În timp ce internetul vuia de zvonurile despărțirii, Alexia și-a văzut liniștită de proiectele ei. În plus, inluencerița a dat curs unei invitații la un post de radio. Sora lui Aris a profitat de oportunitate și a promovat ultima melodie lansată de Mario Fresh.

Ritmul melodiei „Brokoto” a cuprins-o repede, Alexia s-a filmat în timp ce se „zbenguia” pe piesa respectivă, iar în semn de apreciere i-a dat tag autorului. Așadar, fiica prezentatoarei de la PRO TV a dat de înțeles că nu s-a despărțit de Mario Fresh.

Dimpotrivă, Alexia își susține iubitul în toate proiectele. Iar, Mario Fresh apreciază enorm acest lucru, mai ales că are de gând să închidă „gura” haterilor care îi pun piedică.

Alexia Eram

Sursa foto: cancan.ro

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de peste 7 ani

Într-un final, Mario Fresh a abordat și subiectul ștergerii pozelor de pe Instagram, chiar și cele cu Alexia Eram. Fresh a explicat că la mijloc ar fi vorba de un plan bine pus la punct. Nici vorbă de o despărțire.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun.

E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize.”, a declarat Mario Fresh pentru Antena Stars.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt de șapte ani împreună. De pe vremea când ea avea 16 ani, iar el 17.

„Sunt șapte ani, îți dai seama că sunt multe lucruri. Încrederea și ceea ce am construit… o dobândești încet, încet și încrederea și tot ce avem noi. Încrederea și iubirea asta necondiționată, e ceva pur între noi.”, a adăugat Mario Fresh.