Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în paradis. Gestul extrem făcut de artist

Mario Fresh și Alexia Eram, probleme în paradis. Gestul extrem făcut de artist Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

Mario Fresh și Alexia Eram ar fi ajuns într-un moment dificil al relației. Fanii celor doi au intrat la bănuieli, după ce artistul a șters toate pozele cu partenera lui. Astfel, pe contul său de Instagram nu mai apar deloc fotografii sau filmări care să îi aibă în prim plan.

Mario Fresh și Alexia, probleme în cuplu

După ce a eliminat toate imaginile care aveau legătură cu fiica Andreei Esca, Mario Fresh a lăsat o postare cu mesaj subtil.

„Voi sunteți energia și inspirația care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete.

Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, se arată în postarea făcută de Mario Fresh, pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News
Alexia Eram și Andreea Esca

Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani. Sursa foto: Arhiva EVZ

Succes pe plan profesional

Mario Fresh a cucerit publicul din România cu piesele și vocea sa. Multe dintre melodiile lui au ajuns hit-uri și în alte state. Cu toate că a atins succesul, cunoscutul artist a precizat, de mai multe ori, că își dorește să rămână cu picioarele pe pământ. Mai mult, cu toate că a ajuns la o stabilitate financiară, cel care i-a stat alături Alexiei Eram nu a risipit banii din muzică.

Anul trecut, acesta le-a făcut un cadou generos părinților lui. Cântărețul a filmat momentul în care tatăl său a intrat în posesia mașinii de lux.

alexia-eram, aris eram, copii Andreea Esca

Sursă foto: Youtube

Mario Fresh și Alexia, despărțire oficială

Celebrul cuplu a mai traversat perioade dificile. În urmă cu doi ani, Mario și Alexia și-au spus adio, după ani de relație. Totuși, sentimentele puternice i-au adus din nou împreună. Abia după împăcare, artistul a vorbit despre momentele respective.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. ”, spunea acesta.