Evenimentul Zilei > Monden > Margherita de la Clejani a scăpat! N-ar fi pariat nimeni că se va termina aşa. Bombă
Margherita de la Clejani a scăpat! N-ar fi pariat nimeni că se va termina aşa. Bombă

Margherita de la Clejani a scăpat! N-ar fi pariat nimeni că se va termina aşa. Bombă

Conform INML, Margherita de la Clejani consumase droguri la 23 mai, data producerii accidentului rutier din Bucureşti, dar chiar şi aşa, familia ei nu a renegat-o.

Dimpotrivă! Mama ei, celebra Viorica de la Clejani, demonstrează că este alături de fiica ei printr-un mesaj postatat recent pe o reţea de socializare.

Cu ocazia zilei de naştere a rebelei Margherita, Viorica de la Clejani i-a transmis fiicei sale că vor trece împreună peste această perioadă grea:

„La mulţi ani fata noastră frumoasă! Te iubim şi îţi promitem că o să te protejăm până la ultima noastră suflare! Suntem mândri de tine!”, a scris Viorica din Clejani pe Instagram.

Atitudinea celei care este soţia lui Ioniţă de la Clejani s-a schimbat radical faţă de săptămâna trecută, când s-a aflat oficial că Margherita a consumat mai multe droguri.


Droguri la Clejani! Prima a fost Margherita, dar acum e şi… Prea îi lua apărarea mereu

Margherita de la Clejani a prezentat dovada care spulberă tot misterul! Foto


Atunci, după audierea telefonică în care reprezentanţii Brigăzii Rutiere au transmis familiei rezultatul analizelor de la INML, Viorica a cedat nervos.

Şocul acelei veşti a fost atât de mare, încât cântăreaţa de muzică de petrecere a fost foarte aproape s-o bată crunt pe Margherita.

Amintim că Viorica şi Ioniţă de la Clejani au susţinut adesea că fata lor nu a consumat droguri şi că doar anturajul ar fi fost vinovat pentru cele întâmplate.

De asemenea, cei doi părinţi au lăsat să se înţeleagă că îşi vor susţine fiica indiferent de context.


Margherita, din nou KO! Un alt secret murdar îi distruge familia. Cum a putut? Cum?

Cazul Margherita. După accident, o sumă mare a ieşit din conturile Clejanilor


În urma analizelor de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucuresti a ieșit la iveală faptul că Margherita a condus sub influența substanțelor interzise.

Ea consumase în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 mai, un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD.

Pusă acum în fața dovezilor, Margherita a recunoscut că s-a drogat și a transmis că este dispusă să se interneze la dezintoxicare.

Până la audirea telefonică a poliţiştilor de la Brigada Rutieră, Margherita susţinea că rezultatele analizelor vor arăta că nu a consumat droguri şi că va „cu ele în cap” jurnaliştilor care o hărţuiau pentru reacţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.