Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu: „Este exclus ca PSD sa facă un guvern cu liberalii”
Marcel Ciolacu: „Este exclus ca PSD sa facă un guvern cu liberalii”

Marcel Ciolacu: „Este exclus ca PSD sa facă un guvern cu liberalii”

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu a declarat, marți, în cadrul unei emisiuni televizate că „este exclus ca PSD să facă un guvern cu PNL”. El consideră că la această oră singura soluție ar fi alegerile anticipate, fiindcă s-a ajuns prea departe cu hoția.

El spune că bătălia din tabăra liberalilor îi fac pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu  să se folosească de banii românilor pentru a-i oferi drept mită la alegerile din interiorul PNL.

„Sunt mai mult decât hoți”

„Este exclus ca PSD sa facă un guvern cu PNL. Este un domn la Cotroceni, domnul Iohannis care si-a dorit guvernul său. Acum e pușculiță politică pentru alegerile interne din PNL. Vă înșelați dacă o să credeți ca o sa le cer colegilor mei să susținem sau să intrăm la guvernare alături de liberali. Soluția ar fi alegerile anticipate.

Încalci spiritul Constituției și vrei guvernul tău, vin consecințele. Sunt mai mult decât hoți. Să furi când un popor e în suferința. Îl ții închis în casă si tu furi. Unde sunt banii – 50 de miliarde, care nu se regăsesc.

Cîțu se folosește de banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților de la congres. Sunt clovni. Folosesc bodyguarzi la ședințe, se stropesc cu apă. Unde a ajuns România dintr-un circ și o dorință a unui președinte de ţară de a avea guvernul său? Nu înțeleg de ce nu intervine. Unde a ajuns România dintr-un circ și o dorința a unui președinte de ţară de a avea guvernul său? Nu înțeleg de ce nu intervine. Nu se mai poate continuă așa. Nu se mai poate continua asa. Uitați-vă și în tabăra cealaltă. Cioloș atacă PNNR-ul Ungariei. Dacă Ghinea al meu nu a fost în stare să facă PNRR, măcar să il atac pe ală al Ungariei. Păi, PNRR-ul nostru a fost scos din analiza ca nu îndeplineste conditiile”, a declarat Marcel Ciolacu la RomâniaTV.

România se împrumută cu cea mai mare dobândă dintre toate statele UE

Nu în ultimul rând, șeful PSD a declarat că țara noastră s-a îndatorat fără vreo logică și în niște condiții dezastruoase. „România are cea mai mare dobândă dintre toate statele din UE, este dublă față de următorul stat care se împrumută.”, a spus el.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: