Cupa Angliei. Manchester United, victorie la pas cu Wigan

Cupa Angliei. Manchester United, victorie la pas cu Wigan Manchester United. Sursa foto: Instagram

Manchester United s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Wigan. Astfel, echipa antrenată de Erik ten Hag s-a calificat în șaisprezecimile FA Cup.

Manchester United s-a impus în fața celor de la Wigan, fără mari probleme. Odată cu această victorie în deplasare, echipa a reușit să obțină calificarea în următorul tur al Cupei Angliei.

Manchester United, spectacol pe teren

Echipa antrenată de Erik ten Hag s-a remarcat în deplasare în meciul cu Wigan Athletic. Scorul pentru diavolii roșii a fost deschis de Diogo Dalot. În minutul 22, acesta l-a executat pe Tickle cu un șut din marginea careului. Oaspeții au avut ocazia incredibilă de a face 2-0 până la pauză. Cu toate acestea, Rasmus Hojlund a ratat, nimerind bara din câțiva metri.

Cei de la Wigan au avut prima ocazie de a înscrie încă din minutul 3. Aasgaard a șutat din careu, dar Onana a intervenit la timp, scorul rămânând neschimbat.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cupa Angliei. Manchester United a făcut spectacol pe teren

Diavolii roșii, duel cu Wigan. Sursa foto: Instagram

Formația lui Ten Hag a dominat disputa

”Diavolii roșii” au avut ocazia de a da replica în minutul 14, prin Rashford. Acesta a șutat, dar Tickle a respins în afara terenului.

McTominay le-a dat mari emoții jucătorilor de la Wigan. Cu toate că a șutat din interiorul careului, mingea a trecut pe lângă poartă. Scorul a fost deschis în minutul 22, prin Marcus Rashford. Acesta i-a pasat în careu lui Diogo Dalot. După un șut la colțul lung, acesta l-a depășit pe Tickle.

Rashford a avut șansa de dubla avantajul lui Manchester United, însă portarul formației Wigan a fost pe fază.

Cupa Angliei. Manchester United a făcut spectacol pe teren

Cupa Angliei. Sursa foto: Instagram

Manchester United, rezultat de excepție

Rasmus Hojlund a fost aproape de a înscrie în minutul 30. Spre dezamăgirea fanilor, acesta a trimis mingea cu capul în bara transversală.

Alejandro Garnacho a lovit, de asemenea, bara transversală, însă cu o execuție de la marginea careului.Aproape de finalul meciului,Liam Shaw a faultat în interiorul careului.

Bruno Fernandes l-a învins de la 11 metri pe Tickle. Acesta a reușit să înscrie pentru Manchester United. Diavolii roșii se vor duela cu Tottenham. Disputa este programată pentru duminică, 14 ianuarie.