Manchester United a terminat în genunchi un an dezastruos. Eșec și la Nottingham

Un alt eșec pentru United. foto: Facebook

Manchester United a încheiat anul 2023 cu un eșec. „Diavolii” au fost învinși, sâmbătă, în deplasare, de Nottingham Forrest, scor 1-2, în etapa a 20-a din Premier League.

Manchester United merge din rău în mai rău și nu poate lega victorii consecutive. Sâmbătă, „diavolii” au pierdut, în deplasare, cu scorul de 2-1, contra celor de la Nottingham Forrest, în runda a 20-a a Premier League.

Pentru Nottingham Forrest au marcat Dominguez (64) şi Gibbs-White (82). Golul echipei din Manchester a fost înscris de Rashford, în minutul 78.

Nottingham Forest a învins-o pe Manchester United pentru prima dată în Premier League din decembrie 1994, punând capăt unei serii de nouă meciuri fără victorie în faţa acesteia.

Manchester United este la pământ și a contabilizat al 9-lea eșec în acest sezon

Manchester United a înregistrat al nouălea eşec în acest sezon şi este pe locul 7 în clasament, cu 31 de puncte. Nottingham Forrest ocupă locul 15, cu 20 de puncte.

Tot sâmbătă, Manchester City s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în confruntarea cu formația Sheffield United.

Golurile au fost marcate de Rodri (14) şi Alvarez (61).

Tot sâmbătă, Wolverhampton a trecut de Everton, scor 3-0, Aston Villa a învins Burnley, scor 3-2, iar Crystal Palace s-a impus cu Brentford, scor 3-1.

Răzvan Marin nu a prins echipa și a rămas pe banca de rezerve. Empoli a plecat cu un punct de la Cagliari

În Serie A, Empoli, cu mijlocaşul Răzvan Marin pe banca de rezerve, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Cagliari, în etapa a 18-a a campionatului Italiei.

În clasament, Empoli este pe penultimul loc, 19, cu 13 puncte, iar Cagliari este pe 18, cu 14 puncte.

Într-un alt meci de sâmbătă, Udinese a trecut de Bologna, scor 3-0, prin golurile marcate de Pereyra (23), Lucca (48) şi Payero (52).

AC Milan a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sassuolo. Golul i-a aparținut lui Pulisici (59). Într-un alt meci, Verona a fost învinsă de Salernitana, scor 1-0, prin golul lui Tchaouna, din minutul 48.

În derby-ul etapei, Juventus Torino s-a impus pe teren propriu, în jocul cu AS Roma, scor 1-0, gol marcat de Adrien Rabiot (47).