Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama lui Michael Jackson se relaxează cu jocuri de cărţi, în timp ce nepoţii o caută
Mama lui Michael Jackson se relaxează cu jocuri de cărţi, în timp ce nepoţii o caută

Mama lui Michael Jackson se relaxează cu jocuri de cărţi, în timp ce nepoţii o caută

Katherine Jackson se află la un spa din Arizona, iar astăzi a apărut o fotografie în care se relaxează la un joc de cărţi, împreună cu familia.

Mama lui Michael Jackson a fost localizată la un centru spa de fiţe, în Tucson, Arizona. Potrivit unor apropiaţi, ea a fost dusă acolo deoarece "în casă este un haos uriaş", iar ea ar fi obosită. Prince, Paris şi Blanket nu au fost informaţi unde pleacă bunica lor, deşi nu o mai văzuseră de o săptămână.
Se pare că Randy, Jermaine, Rebbie şi Janet vor să o convingă pe Katherine să fie de acord cu invalidarea testamentului lui Michael Jackson. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, va intra în vigoare cel precedent, în care fraţii şi surorile nu sunt menţionaţi.
Astăzi a apărut o fotografie cu Katherine Jackson, jucând cărţi alături de fiica sa, Rebbie, nepoata Stacy şi nepotul London.
Deşi, după apariţia pozei, unele surse ar fi declarat că poliţiştii se simt manipulaţi pe fondul unor neînţelegeri de familie, autorităţile din L.A. neagă afirmaţia. Încă se mai investighează dispariţia lui Katherine Jackson.
Sursa: TMZ
CITEŞTE ŞI:

  • Poliţia a dat de mama lui Michael Jackson
  • A dispărut mama lui Michael Jackson
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.